Connect with us

COMUNITATE

Romanescu nu vrea foc de artificii la Târgu Jiu

Postat acum

on

0 Shares

Restricțiile impuse de pandemie au fost ridicate, în perioada sărbătorilor de iarnă, însă primarul din Târgu Jiu spune că nu ia în calcul să organizeze un foc de artificii, la miezul nopții, de revelion. Consiliul Național pentru Situații de Urgență a stabilit, aseară, ca evenimentele de Crăciun și Anul Nou să poată fi organizate, atât în interior, cât și în aer liber, iar pentru acestea din urmă, nu s-a impus limitarea numărului de participanți, ceea ce dă posibilitatea organizăriide petreceri în stradă. Primarul Marcel Romanescu spune că a fost surprins de numărul mare al celor care au venit în centrul orașului, în seara de 1 decembrie, la pornirea iluminatului festiv și se teme ca oamenii să nu vină în număr și mai mare, de revelion, pentru focul de artificii, situație în care nu poate fi controlată măsura distanțării sociale.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Maraton: 4811 porumbei din Gorj, Dolj și Mehedinți, la linia de start

Postat acum

on

De către

La prima etapă de Maraton a Filialelor Dolj, Mehedinți și Gorj, Lubartow (Polonia), în data de 29.06.2024, au participat 4811 porumbei aparținând unui număr de 432 de columbofili din cele trei județe.Tandemul Frații Scorțar (Dolj) a obținut Locul 1 în Clasamentul General al Porumbeilor cu yearlingul 0167172. Acest excepțional porumbel(foto)a sosit în prima zi cu viteza medie de 1.014,45 metri pe minut.

Adrian Iordache (Dolj) a ocupat Locul 1 în Clasamentul General al Crescătorilor cu 7 porumbei clasați din tot atâția îmbarcați. Primii porumbei de la echipă au venit pe locul 20, respectiv 22 pe concurs, transmit organizatorii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

S-a tipărit primul bilet pentru noile autobuze electrice din Motru

Postat acum

on

De către

Autobuzele electrice din Motru urmează să fie puse în mișcare pentru a transporta cetățenii din zonă pe rutele stabilite de autoritatea locală. Astăzi s-a și tipărit primul bilet iar personalul a fost instruit pentru inceperea activității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gioncani: Lucrările la canalizarea din Albeni, criticate de cetățeni

Postat acum

on

De către

Drum îngust, curbă și pod! Cu toate acestea, în acest loc, la Gioncani, în comuna Albeni, se amplasează stația de pompare, la investiția de canalizare. Asta, în drum, pe asfalt deși este loc suficient în afara părții carosabile.

Constructorul a ales acest loc, în opinia cetățenilor, nepotrivit, dar nu a acceptat alte sugestii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!