Connect with us

ACTUALITATE

Rezultatele alegerilor locale din Gorj: Primarii orașelor, realeși! Surpriză la Turceni!

Postat acum

on

0 Shares

În urma alegerilor locale recente, mai multe orașe din județul Gorj și-au reales primarii, în timp ce altele au avut rezultate surprinzătoare.

În municipiul Târgu-JiuMarcel Romanescu a fost reales pentru un nou mandat de patru ani, după ce a câștigat alegerile cu 35,74% din voturi. În Motru, al doilea municipiu ca mărime din Gorj, Cosmin Morega a reușit să-și păstreze funcția de primar, obținând 46,58% din voturi.

În orașul TismanaNarcis Petre Remetea (PSD) a câștigat cu 67,75% din voturi, în timp ce în Bumbești-JiuConstantin Bobaru (PSD) a obținut 52,02% din voturi.

La Novaci, rezultatul a fost foarte strâns, cu Dumitru Leuștean (PSD) obținând 43,84% din voturi. Rezultatul se poate schimba în funcție de numărătoarea voturilor, diferența fiind de câteva zeci de voturi între candidatul PSD și PNL.

În ȚicleniConstantin Radu (PSD) a câștigat cu 54,97% din voturi, iar în Târgu-CărbuneștiDănuț Birău (PSD) a obținut 76,95% din voturi.

În RovinariRobert Filip (PNL) a câștigat cu 78,27% din voturi, iar în TurceniConstantin Popescu (PNL) a obținut 52,81% din voturi.

Aceste rezultate reflectă preferințele electoratului din județul Gorj și arată că majoritatea primarilor în funcție au reușit să-și păstreze posturile

0 Shares
Publicitate

ACTUALITATE

Radiologul Eugen Lăcătușu deschide clinica EcoScan, lângă spitalul 700. Medici de renume se alătură echipei

Postat acum

on

De către

Dr. Eugen Lăcătușu este un medic specialist în radiologie și imagistică medicală, activând în Târgu Jiu. El este cunoscut pentru competențele sale în tomografie computerizată (CT) și rezonanță magnetică (RMN).

Dr. Lăcătușu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și a participat la diverse cursuri de perfecționare anuală. Este recunoscut pentru profesionalismul și deschiderea sa către noile tehnologii medicale, precum și pentru modul calm și răbdător în care interacționează cu pacienții.

Lăcătușu este recunoscut atât la nivel local cât și național. Câteva spitale mari din București de stat trimit pentru diagnostice precise către doctorul Lăcătușu.

Radiologul Lăcătușu a deschis clinica EcoScan, având alături o echipă de profesioniști. Printre aceștia se numără Dr. Cristian Nedelcuță, medic primar urolog, doctor în Științe Medicale.


Dr. Cristian Nedelcuță

Echipei Doctorului Lăcătușu se alătură și un cunoscut medic gastroenterolog dar și un medic specialist în pneumologie. În viitor, în cadrul clinicii se vor oferi consultații și pe partea de chirurgie generală de către un cunoscut chirurg din capitală.

Clinica se găsește pe strada 23 August, lângă Spitalul 700.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Romanescu: “Am preluat noile mandate după câștigarea alegerilor locale”

Postat acum

on

De către

Mandatele pentru Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu au fost ridicate, astăzi, de candidații PSD, AUR și Partidul Verde, iar mandatele consilierilor PNL au fost ridicate de reprezentantul partidului în Circumscripția Municipală Nr. 1 Târgu Jiu, Eduard Berca.

Pe rețelele sociale, primarul Marcel Romanescu, câștigătorul alegerilor locale din 9 iunie, a anunțat că noile mandate au fost preluate. Acesta a postat inclusiv un filmuleț pe platforma Tik Tok pentru a transmite acest lucru.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

240 de preșcolari, vizitați de polițiști

Postat acum

on

De către

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu Jiu au primit azi în vizită polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Biroul Siguranța Școlară, Serviciul Rutier și Serviciul Criminalistic.

Copiii au învățat regulile de circulaţie dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni și au experimentat amprentarea, despre care au învățat că este o tehnică folosită de polițiști pentru identificarea anumitor categorii de persoane.

Totodată, ei au avut ocazia să se întâlnească cu câinele de urmă ”Vas”, din rasa ciobănesc german, folosit în activitățile de căutare specifice muncii de poliție, care, împreună cu conducătorul lui, a făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care l-au răsplătit cu aplauze.

La întâlnirea cu polițiștii, discuțiile cu preșcolarii au vizat și promovarea unui comportament antivictimal și conștientizarea riscurilor la care se expun prin neglijarea normelor de conduită.

Prin intermediul acestui tip de activități, copiii înțeleg care este rolul polițistului în societate și sunt încurajați să aibă încredere în polițiști și în instituția poliției.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!