Connect with us

ACTUALITATE

Regulamentul parcărilor din Tg Jiu, modificat de anul viitor

Postat acum

on

Platforma pentru ridicări auto pentru muncipiul Târgu Jiu va fi disponibilă abia de anul viitor. Mai exact, din luna martie. Deși aceasta nu va fi la dispoziția autorităților locale din luna ianuarie, regulamentul privind parcările de reședință în municipiul Târgu Jiu va fi modificat în prima lună a anului 2022.  

Astfel, va exista o perioadă de acomodare cu noul sistem de parcare în parcările de reședință. În momentul în care platforma de ridicări auto va ajunge la Târgu Jiu se va trece și la ridicarea mașinilor parcate ilegal. Taxa pentru recuperarea mașinii ridicate cu platforma auto va fi de 1.000 de lei. Din parcările de reședință vor fi ridicate și cele aproape 500 de rable care blochează practic sute de locuri.

„Nu o să avem mașina pentru ridicări auto și din acest motiv vom merge pe prevenție și va fi o perioadă de acomodare cu noul regulament și cu noile tarife. Mașinile parcate ilegal vor puea să fie ridicate abia din martie încolo”, a declarat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR