Connect with us

ACTUALITATE

Regulamentul parcărilor din Tg Jiu, modificat de anul viitor

Postat acum

on

Platforma pentru ridicări auto pentru muncipiul Târgu Jiu va fi disponibilă abia de anul viitor. Mai exact, din luna martie. Deși aceasta nu va fi la dispoziția autorităților locale din luna ianuarie, regulamentul privind parcările de reședință în municipiul Târgu Jiu va fi modificat în prima lună a anului 2022.  

Astfel, va exista o perioadă de acomodare cu noul sistem de parcare în parcările de reședință. În momentul în care platforma de ridicări auto va ajunge la Târgu Jiu se va trece și la ridicarea mașinilor parcate ilegal. Taxa pentru recuperarea mașinii ridicate cu platforma auto va fi de 1.000 de lei. Din parcările de reședință vor fi ridicate și cele aproape 500 de rable care blochează practic sute de locuri.

„Nu o să avem mașina pentru ridicări auto și din acest motiv vom merge pe prevenție și va fi o perioadă de acomodare cu noul regulament și cu noile tarife. Mașinile parcate ilegal vor puea să fie ridicate abia din martie încolo”, a declarat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR