Connect with us

ACTUALITATE

Recidivistă din Rovinari condamnată la închisoare pentru distrugeri aplicate unor firme de jocuri de noroc

Postat acum

on

Dună Mirela din Rovinari a fost condamnata de o instanță a Judecătoriei Târgu Jiu la nouă luni și zece zile de închisoare pentru distrugeri provocate la trei societăți care au obiect de activitate jocuri de noroc. Femeia este recidivistă postexecutorie. Dună Mirela a mai fusese condamnată la alte șase luni și în 2021 tot pentru distrugere.

Celor trei firme prejudiciate, Dună trebuie sa le asigure daune morale în sumă totală de 22.000 de lei, astfel: „obligă inculpata la plata către partea civilă E G T SRL, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. ….., cu sediul în …., a sumei de 15840,41 lei, reprezentând daune materiale. Obligă inculpata la plata către partea civilă K SRL, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. …, cu sediul în …, a sumei de 2979,34 lei, reprezentând daune materiale. Obligă inculpata la plata către partea civilă V G SRL, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. …, cu sediul în oraş …., a sumei de 4386,78 lei, reprezentând daune materiale”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Plata taxelor și impozitelor, prin aplicație, la Mătăsari

Postat acum

on

De către

Începând cu data de 20.03.2023, Administrația Publică Locală a Comunei Mătăsari pune la dispoziția contribuabililor servicii de plată online a impozitelor și taxelor locale prin intermediul aplicației Avansis Mobile. Este un prim pas spre modernitate la primăria în care lucrurile bune au cam bătut pasul pe loc.

Această aplicație este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și are ca scop facilitarea accesului cetățenilor din comuna Mătăsari la informațiile lor fiscale.

Utilizatorii vor putea accesa informații privind obligațiile de plată, starea documentelor depuse și vor primi notificări publice prin intermediul acestei aplicații. Procedura de conectare la Contul Fiscal se realizează prin CNP, adresă de e-mail și număr de telefon.

În plus, prin înregistrarea unui card bancar, contribuabilii vor putea achita în câteva secunde toate datoriile către bugetul local, inclusiv taxe, impozite, amenzi sau alte obligații de plată.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

1,5 milioane de lei pentru UATAA Motru! Banii, pentru păcură și cărbune

Postat acum

on

De către

Demersurile făcute pentru UATAA s-au materializat, a anunțat primarul de Motru, Cosmin Morega, făcând public faptul că Guvernul a acordat 1.510.000 de lei pentru cărbunele și păcură necesare funcționării uzinei.

Uzina de agent termic din Motru asigura căldură și apă caldă pentru locuitorii municipiului dar și pentru instituții publice și private din oraș.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Încă două luni de mandat pentru un șef din CEO

Postat acum

on

Încă două luni de mandat pentru un șef din Complexul Energetic Oltenia. Acționarii colosului energetic aprobă luni prelungirea mandatului pentru unul dintre membrii Consiliului de Supraveghere. Structura respectivă de conducere are în componență 7 membri. Toți au beneficiat recent de prelungirea mandatelor de către acționari. I-a venit rândul și lui Cornel Mădălin Eftenoiu. Mandatul acestuia se va prelungi de la 27 martie la 27 mai cu 2 luni sau până la finalizarea selecției și numirea unui membru în baza OUG 109 din 2011. Restul membrilor CS au beneficiat de prelungirea cu 2 luni a mandatelor, începând cu data de 16 februarie. În același timp, a fost finalizată selecția pentru noii membri ai CS din CEO, însă nu se știe când vor avea loc numirile.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR