Connect with us

POLITICĂ

Reacția deputatului Weber vizavi de atacul asupra Ucrainei

Postat acum

on

„Condamn cu fermitate atacul Federației Ruse împotriva Ucrainei și îmi exprim solidaritatea față de poporul ucrainean!”, a transmis deputatul, astăzi, Mihai Weber.

„Atacul asupra Ucrainei din această dimineață reprezintă un gest incalificabil, o gravă încălcare a dreptului internațional și a independenței și suveranității Ucrainei. Condamn în termenii cei mai fermi această agresiune, iar România, împreună cu comunitatea internațională, trebuie să adopte o reacție rapidă, unită, solidară, dură ca poziționare politică și cu un regim de sancțiuni care să izoleze Rusia.În calitate de președinte al Comisiei parlamentare de control a activității SIE, am urmărit și urmăresc cu atenție evoluțiile actuale de securitate de la granița cu Ucraina și implicațiile pe care le-ar putea avea asupra aspectelor de interes pentru România. România este pregătită să ofere asistență umanitară și să gestioneze această criză împreună cu aliații săi din NATO și Uniunea Europeană.Calitatea de membru cu drepturi depline ai celei mai puternice alianțe militare – NATO, calitatea de membru al UE, creează României o garanție de securitate pe care nu a mai avut-o niciodată în situații similare.Vreau să-i asigur pe români că nu au motive de îngrijorare și că niciun cetățean al României nu are motive să se teamă, deoarece instituțiile cu atribuții în domeniu vor aplica, la nivel interinstituțional, toate măsurile necesare pentru a gestiona în mod adecvat efectele acestei situații”, a subliniat liderul PSD Gorj.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    25 februarie 2022 at 02:27

    Dracul o sa-l intrebe pe Weber despre ce face Rusia acum ! El poate vorbi cel mult cu Bobaru ca de la…la…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR