Connect with us

ACTUALITATE

Rânca: Pregătire la înălțime a jandarmilor gorjeni

Postat acum

on

Un exercițiu tactic de pregătire al jandarmilor gorjeni a fost organizat în zona montană Rânca pe traseul montan al Vârfului Parângu Mare la care au participat efective din cadrul structurilor de intervenție și montane.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

1,5 milioane de lei pentru UATAA Motru! Banii, pentru păcură și cărbune

Postat acum

on

De către

Demersurile făcute pentru UATAA s-au materializat, a anunțat primarul de Motru, Cosmin Morega, făcând public faptul că Guvernul a acordat 1.510.000 de lei pentru cărbunele și păcură necesare funcționării uzinei.

Uzina de agent termic din Motru asigura căldură și apă caldă pentru locuitorii municipiului dar și pentru instituții publice și private din oraș.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Încă două luni de mandat pentru un șef din CEO

Postat acum

on

Încă două luni de mandat pentru un șef din Complexul Energetic Oltenia. Acționarii colosului energetic aprobă luni prelungirea mandatului pentru unul dintre membrii Consiliului de Supraveghere. Structura respectivă de conducere are în componență 7 membri. Toți au beneficiat recent de prelungirea mandatelor de către acționari. I-a venit rândul și lui Cornel Mădălin Eftenoiu. Mandatul acestuia se va prelungi de la 27 martie la 27 mai cu 2 luni sau până la finalizarea selecției și numirea unui membru în baza OUG 109 din 2011. Restul membrilor CS au beneficiat de prelungirea cu 2 luni a mandatelor, începând cu data de 16 februarie. În același timp, a fost finalizată selecția pentru noii membri ai CS din CEO, însă nu se știe când vor avea loc numirile.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Transparență: Prefectura a decis că interzicerea filmării ședințelor CL Mătăsari este ilegală

Postat acum

on

De către

Prefectura Gorj a spus NU hotărârii de CL Mătăsari prin care se schimbă regulamentul de organizare și funcționare a acestui organism. Demersul era realizat doar pentru a se opri filmarea ședințelor de CL de către consilierii USR. Asta spune chiar fostul viceprimar, Ion Buzărin. 

 

„În cele din urmă, după mai multe interpelări Prefectura Gorj a solicitat revocarea acestei Hotărâri prin care dl. Gașpăr cu ajutorul Consilieriilor PSD-PNL modifica Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local doar pentru a interzice filmarea ședințelor de Consiliu Local! Este a doua Hotărâre după cea cu reprezentarea intereselor CL în instanță de către primar, prin care dl. Gașpăr cu ajutorul ridicătorilor de mâini PSD-PNL încearcă să desființeze atribuțiile Consiliului Local. Ambele revocate de Prefectura Gorj”, a transmis Buzărin.

„Terminați odată cu aceste abuzuri de putere și ascunsul de cetățenii care vă plătesc salariile!! Consumăm timpul și energia cu prostii, voi încercând aceste abuzuri, iar noi pentru a ne apăra drepturile!Oamenii au nevoie de investiții, de curățenie la subsolul blocului, de izolație la blocuri, de canalizare la sate, de modernizare a fondului locativ, de sprijin pentru tineret, de activități culturale și sportive, de creșă, etc…., nu de măsurat și pupat mușchi în oglindă!Administrați comuna în interesul cetățenilor, pentru asta sunteți plătiți. Terminați cu abuzurile”, a completat alesul USR.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR