Connect with us

SPORT

Pugiliste de la CS Pandurii, pe podium la Cupa României de Box Feminin

Postat acum

on

Sibiul a găzdui în perioada 01-06 martie 2021 Finala Cupei României de Box Feminin. În cadrul competiției sportive, organizate pentru prima dată în istoria orașului, au participat aproximativ 200 de persoane (dintre care în jur de 160/170 pugiliste, restul fiind antrenori, arbitri, oficiali) La evenimentul, care a avut loc la Sala Transilvania au concurat și sportivele antrenate de Doru Neamțu. Pugilistele de la CS Pandurii Târgu Jiu au urcat pe podium.

Clubul a obținut locu I prin Carla Grancea(cadete); locul II Eliza Albu(cadete) și Mihai Cristina(tineret) ; locul III prin Nita Nicoleta (senioare).

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Victorie! Minerul Motru, primul meci acasă, după 5 ani

Postat acum

on

De către

Echipa Minerul Motru a jucat duminică primul său meci oficial acasă, asta după o pauză de jumătate de deceniu.

Partida s-a disputat pe stadionul „Minerul” din municipiu și s-a bucurat de nu număr impresionat de suporteri. Meciul dintre Minerul Motru și Petrolul Țicleni s-a finalizat cu victoria echipei gazdă, cu scorul de 2-0, asta în ciuda vremii nefavorabile.

Echipele joaca in Liga a IV-a, etapa a 2-a.

Continuă să citeşti

SPORT

Fotbaliștii +40, la Supercupa Old Boys de la Râmnicu-Vâlcea

Postat acum

on

De către

Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, campioana națională la nivel de old-boys în 2019, jucători +40 de ani, participă de astăzi până duminică la Supercupa Old Boys, de la Râmnicu-Vâlcea, competiție organizată de FMR.

Lotul echipei:

Dorin Hîrsu și Constantin Bistreanu (portari)

Florin Popete, Claudiu Dumitru, Ion Cănăvoiu, Victorel Izdrugă, Romeo Rădoi, Valentin Ciolacu, Cosmin Băltărețu, Daniel Buleac și Petrișor Gurică (jucători)

Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică

Continuă să citeşti

SPORT

Micile luptătoare din Motru, pe podium

Postat acum

on

De către

Scoala motreană de lupte este în grafic la Campionatul național de lupte juniori mici de la Targu-Mureș, anunță antrenorul Vasile Purdescu.

„Campioana Alexandra Ardeiu se luptă in finala pentru medalia de aur și titlul de Campioană națională. Palos Laura și Halacec Eduard se luptă cu mari șanse pentru medalia de bronz. Mult succes și suntem aproape de ei care isi disputa sansele la această vîrstă fragedă! Hai, Minerul!”, a declarat antrenorul.

De altfel, luna trecută, școala motreană de lupte a urcat pe podium și la memorialului Ilie Marinescu și Vlad Marcel, de la Craiova. După lungi absențe la concursurile de lupte, datorate panemiei si crizei financiare a clubului, s-a ajuns totuși la competițiile care generează marea performanță.

„Mantog Simina- medalie de aur și argint, ea participînd la doua grupe de vîrstă și greutate, Simina este revelația noii generații din școala noastră.

Ardeiu Alexandra- medalie de argint

Nazgodineanu Andra -medalie de aur

Nazgodineanu Alexia- medalie de bronz

Palos Laura -medalie de argint

Mîndrila Valentino- medalie de aur

Zvoristeanu Eva-locul 5

Cutui Eduard-locul 5″, a anunțat, în septembrie, Purdescu.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR