Connect with us

POLITICĂ

PSD Gorj ajută o familie din Ucraina cu un copil bolnav

Postat acum

on

Organizația PSD Gorj a răspuns prompt apelului făcut de Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia, iar astfel, o familie din Ucraina, care a ajuns la Târgu Jiu în urmă cu două zile, va beneficia de suport material și medical.

Cei trei membri ai familiei Malic sunt cazați la Centrul ”Iosua” din Târgu Jiu, iar PSD Gorj, datorită implicării tuturor organizațiilor din județ, le-a pus la dispoziție o serie de produse, inclusiv alimentare, necesare pe perioada șederii lor în centru.

Consorțiul European de Hemofilie, în parteneriat cu Asociația Română de Hemofilie, au făcut toate demersurile legale ca această familie să ajungă în Târgu Jiu, deoarece băiețelul de 12 ani suferă de hemofilie și are nevoie de tratament continuu.

În paralel, PSD Gorj continuă acțiunea, în cadrul organizației, de strângere de ajutoare pentru refugiații din Ucraina, urmând ca pe parcursul acestei săptămâni să fie trimis un prim transport spre cei care au atâta nevoie de ajutor.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR