Connect with us

COMUNITATE

Protestul a fost oprit! Trufelea a discutat cu minerii și a stabilit noi priorități

Postat acum

on

Lucrul a fost întrerupt la Cariera Jilț Nord, între orele 7.00-9.30, când la unitate a ajuns Cosmin Trufelea, membru al Directoratului. S-a discutat cu salariații adunați în curtea unității, aici fiind angajații de la schimbul I și de la schimbul III. Minerii au explicat că le este imposibil să mai urce în tanchetele private, lucru cu care Trufelea a fost de acord.

Acesta a cerut că fiecare șef să parcurgă pe jos cu salariații, în această dimineață, drumul spre unul dintre excavatoare, pentru a vedea și ei în ce stare este drumul. Salariații au ales unul dintre circuitele foarte greu de parcurs. Drumul a fost parcurs, pe jos, în cizme, și de oficialul de la CEO.

„Dacă zilnic minerii merg prin nămol până la excavatoare randamentul salariaților este scăzut ca și timpii de lucru. Problemele acestea trebuie rezolvate dar, din păcate, nu se pot rezolva în trei zile. Am cerut să se facă măcar o sută de metri de drum zilnic. Am trasat un plan de măsuri și noi priorități”, a declarat Cosmin Trufelea, membru al Directoratului CEO.

Acesta a fost prezent, în ultimele două zile, în carierele din Mătăsari, Tismana și Pinoasa.

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

„Împreună de Crăciun” – concert caritabil la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un concert caritabil „Împreună de Crăciun” va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 19,00, la Anna Riviera, din Târgu Jiu. Vor cânta elevi din Gorj, tineri talentați doritori să încânte publicul, precum trupa Novus, corul Vestea Bună, echipa ControVersum și mulți alții. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizator al concertului caritabil de Crăciun este Asociaţia Academia Creativă „Multilingua”. Sumele strânse vor ajunge la cei care au mare nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Analize gratis la carnea de porc într-o comună gorjeană

Postat acum

on

Localnicii unei comune din Gorj beneficiază, începând din data de 1 decembrie, de analize gratuite la carnea de porc. Examenul trichineloscopic se va efectua la cabinetul medical din localitate, fără să fie percepută vreo taxă.

Cabinetul medical veterinar se află în satul Peștișani, în fosta clădire a CAP, lângă liceul din comună. Medicul veterinar are de anul acesta și un asomator pentru sacrificarea porcilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!