Connect with us

ACTUALITATE

Proiectul pentru mineri și energeticieni, aprobat de Comisia de Muncă. „Victorie de etapă”

Postat acum

on

Protestatari Complexului Energetic Oltenia au bifat o un prim succes, în demersul de reducere a vârstei de pensionare. Proiectul de lege, aflat în Camera Deputaților, a fost aprobat, azi. Inițiativa a fost susținută de USR, AUR, PSD, iar deputații PNL s-au abținut la vot.”Proiectul de lege cu privire la pensionarea unora dintre cei care au lucrat in productie din zona de minerit si energie, celebrul PLX75/2021 a trecut acum in Comisia de Munca si va intra la vot in plenul de admiteri. Victorie de etapa. Proiectul de lege pentru care am pedalat politic mult timp singuri in Gorj, a trecut astazi in comisia raportoare. Va intra in plenul de admiteri. Apreciez ca pe final, ratiunea argumentele si strategia la care am lucrat alaturi de Cristina Prună si Oana Toiu au dat roade si au generat consens si la alte grupuri parlamentare.

Suntem determinati ca acest proiect sa ajunga la vot in Plenul Camerei Deputatilor pana la finalul acestei sesiuni parlamentare astfel incat oamenii sa beneficieze cat mai repede de aceasta prevedere”, a fost mesajul postat de deputatul Radu Miruță, de la USR, care a și depus un amendament la acest proiect.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR