Connect with us

POLITICĂ

Proiecte de milioane de euro la Samarinești

Postat acum

on

Puternic afectată de activitatea minieră, Localitatea Samarinești are nevoie de un primar gospodar, care să poată duce bun sfârșit ceea ce s-a început în ultima perioadă, prin programe guvernamentale, dar și cu bani europeni. Candidatul PSD la Primăria Samarinești , Narcis Bornăgel, omul care știe ce înseamnă administrația publică și care sunt mecanismele de funcționare ale primăriei, susține că în perioada imedat următoare vor fi demarate unele dintre cele mai importante investiții de care are nevoie comunitatea: implementaea proiectului de apă și canal, dar alimentarea cu gaze a localității.

”Îmi propun să finalizez toate priectele de investitii demarate la nivelul localității, care sunt în curs de implementare. Avem de finalizat proiectul de alimentare cu apă și cabalizare prin comună, proiect realizat în proporție de aproape 80%, în valoare de aproximativ 6,5 milioane de lei. Prin aceasta se urmărește racordarea tututror locuințelor din Samarinesti la acestea utilități. Un altul este proiectul de modernizare a Școlii Gimnaziale Samarinești, cu o valoare de 3,5 milioane de lei. Am mai depus un alt proiect de eficientizare și modernizare a sistemului de iluminat public, cu ovaloare de 630 mii de lei, din care 556 mii lei fonduri nerambursabile. Unul dintre cele mai importante proiecte se referă la modernizarea străzilor prin asfaltare. Este vorba despre asfaltarea a 18 km de drum prin comună, care implică accesul la proprietăți și rigolele aferente pentru scurgerea apei pluviale. Valoarea la care se ridică este de peste 6 milioane de euro și suntem în faza de licitație, iar mâine avem deschiderea ofertelor. Adica mai avem de parcurs pașii finali pentru a atribuirea contractului de executie. De asemena, un alt proiect extrem de important este și cel legat de alimentarea cu gaze naturale a Localității Samarinești. Este un proiect care se ridică șa peste 3 milioane de euro. Suntem cu el in ultima fază înaintea procedurii de licitatie. Am mai vrea, pe viitor să face un centru pentru persoanele cu nevoi speciale, un parteneriat public privat. Să vedem pe de unde se pot obține fonduri pentru un astfel de proiect, este în faza de studiu. Așadar, vorbim despre proiecte concrete care se vor realiza în localitatea Samarinești, care vor contribui la îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor, dar și la crearea condiiților necesare atragerii de investitori. Ne bucurăm de o colaborare foarte bună cu autoritățile județene, în special cu domnul președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, care ne sprijină cu tot ce este nevoie pentru a duce la bun sfârșit aceste obiective”, a declarat Narcis Bornăgel, candidatul PSD la Primăria Samarinești.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:3920:13 EEST
Se simt: 1°C
Vânt : 0km/h W
Umiditate : 86%
Presiunea aerului: 1019.3mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/0°C
14/6°C
9/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR