Connect with us

COMUNITATE

Profit istoric la Medserv Min, în 2022!

Postat acum

on

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul foarte bun pentru Medserv Min, anunță directorul societății, Anca Bordușanu.

„În cele 6 luni de mandat ale anului trecut, am reușit, împreună cu colegii mei, să aducem societatea de la pierdere, la un profit istoric. Acest lucru a fost posibil ca urmare a celor aproximativ 50 de contracte noi aduse în cadrul societății, a diversificării serviciilor medicale, prin serviciul de îngrijiri la domiciliu, decontate integral de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj, precum și a unei colaborări comerciale extraordinare cu Complexul Energetic Oltenia”, a menționat directorul subunității CEO, realizând astfel un bilanț al anului trecut.

De altfel, 2022 a fost un an bun și pe linie salarială deoarece au crescut salariile cu 10%, s-au acordat tichete de masă în valoare de 264 lei/ salariat/lună, s-a acordat primă de Crăciun în valoare de 300 de lei/salariata, s-a acordat economia la fondul de salarii în valoare de 350 lei/salariat.

„La capitolul investiții, am reușit achiziționarea unui autoturism cu 7 locuri, prin programul Rabla Clasic, iar etajul I al sediului administrativ a fost tranformat în cabinete medicale moderne, în vederea demarării unui nou serviciu medical: fișe auto și port armă, fiind acum în etapă de autorizare.Totodată, curtea societății și-a schimbat aspectul și au fost create locuri de parcare pentru pacienții noștri.Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat Președintelui, membrilor Directoratului și membrilor Consiliului de Administrație!Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor colegilor pentru munca depusă și pentru faptul că am format o echipă care a dat rezultate!Vom continua să ne dezvoltăm”, a mai completat Anca Bordușanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Drum asfaltat cu picioarele la Târgu Jiu! Edilitara face anchetă

Postat acum

on

De către

O stradă din Târgu Jiu a fost asfaltată cu picioarele de salariați ai firmei Edilitara Public. Cetățenii care locuiesc pe strada în cauză au privit șocați cum asfaltul era bătătorit cu încălțările a doi angajați și nicidecum cu un utilaj, cum ar fi fost normal.

Cert este că Edilitară a anunțat că a fost formată o comisie care analizează dacă a fost respectată sau nu procedura de aplicare a asfaltului.
Dacă se va constata că cei care s-au ocupat de această lucrare nu au respectat procedura, vor fi introduși într-o comisie de disciplină care, cel mai probabil, îi va sancționa.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Activitate sistată de ITM Gorj pentru angajatorul din Plopșoru. Plus amendă

Postat acum

on

De către

Doi inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă s-au deplasat în comuna Plopșoru, județul Gorj, în vederea efectuării cercetării inițiale a evenimentului produs astăzi, 26.01.2023, în urma căruia doi muncitori au fost prinși sub un mal de pământ. În urma acestui eveniment Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a sistat activitatea desfășurată de către angajator la locul de muncă unde s-a produs evenimentul, pe raza comunei Plopșoru.

Angajatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform legislației în vigoare, pentru nerealizarea măsurilor dispuse de către inspectorii de muncă în urma unui control anterior, respectiv neasigurarea mijloacelor de protecție colective împotriva surpării terenului.

 

 

 

 

 

 

Compartimentul Comunicare

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Târgu Jiu: Un polițist aflat în timpul liber a prins un hoț aflat în exercițiul funcțiunii

Postat acum

on

De către

Un ofițer de poliție din cadrul IPJ Gorj, aflat în timpul liber, a surprins, săptămâna trecută, un individ care fura produse dintr-un supermarket din Târgu Jiu. Polițistul l-a dat pe făptaș pe mâna colegilor săi.

„La data de 20 ianuarie a.c., un ofiter de poliție din cadrul IPJ Gorj, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant delict, un bărbat de 59 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, în timp ce sustrăgea mai multe produse alimentare dintr-un supermarket din municipiul Târgu-Jiu. Polițistul a procedat la urmărirea bărbatului, l-a imobilizat și a luat legătura cu patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar cu ocazia efectuării controlului bagajelor, asupra bărbatului au fost identificate produsele sustrase. Bunurile au fost predate reprezentantului societății comerciale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR