Connect with us

EVENIMENTE

Prins în flagrant de 2 ori, în patru zile

Postat acum

on

Un bărbat de 34 de ani, din Rovinari a fost prins în flagrant, de două ori, în ultimele patru zile, cu articole pirotehnice ilegale. Polițiștii i-au deschis dosar penal. „La data de 17 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce se deplasa pe strada Sporturilor, din aceeași localitate. Bărbatul transporta în autoturism 3 kg articole pirotehnice. Articolele pirotehnice au fost indisponibilizate de polițiști, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
La data de 21 decembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au efectuat un control la o societate comercială din orașul Rovinari, ocazie cu care au depistat un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, care comercializa articole pirotehnice, fără drept. Polițiștii au indiponibilizat cantitatea de 17, 50 kg de articole pirotehnice și au întocmit dosar penal”, arată un comunicat emis de reprezentanții Poliției Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR