Connect with us

EVENIMENTE

Prins cu o armă, deținută ilegal

Postat acum

on

Un târgujian în vârstă de 62 de ani este cercetat într-un dosar penal, pe care polițiștii i l-au întocmit, după ce l-au prins cu o armă neautorizată. Bărbatul deținea o armă de tir, cu calibru de 4,5 mm. „Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma unor activități informativ-operative, au identificat, pe strada Aleea Bicaz, un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care deținea, fără drept, o arma neletală, cu aer comprimat, cu destinația tir sportiv, calibru de 4,5 mm., supusă autorizării. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă autorizație pentru a deține, purta sau folosi arme si muniții, iar arma nu este înregistrată la Registrul Național al Armelor Integrat, aceasta fiind ridicată de către polițiști”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj. În cauză a fost întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea sau portul fără drept, de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR