Connect with us

EVENIMENTE

Primarul Pigui, achitat

Postat acum

on

Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui a fost achitat de Judecătoria Târgu Jiu, în dosarul unui accident, cu mașina instituției. Pigui și șoferul primăriei, Augustin Vintilescu, au fost trimiși în judecată, sub acuzația de instigare la fals în declarații, respectiv fals în declarații. „Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. (5) C. proc. pen., raportat la art. 16 alin. (1) lit. b) teza I C. proc. pen., dispune achitarea inculpatului Vintilescu Augustin Costinel, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, prev. de art. 326 alin. (1) Cod penal, întrucât fapta nu e prevăzută de legea penală. În temeiul art. 396 alin. (5) C. proc. pen., raportat la art. 16 alin. (1) lit. b) teza I C. proc. pen., dispune achitarea inculpatului Vintilescu Augustin Costinel, pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la fals intelectual, prev. de art. 52 rap. la art. 321 alin. 1 din Cod penal, întrucât fapta nu e prevăzută de legea penală. În temeiul art. 396 alin. (5) C. proc. pen., raportat la art. 16 alin. (1) lit. b) teza I C. proc. pen., dispune achitarea inculpatului Pigui Cosmin, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la fals în declaraţii, prev. de art. 47 rap. la art. 326 alin. (1) C. penal, întrucât fapta nu e prevăzută de legea penală”, se arat[ ]n minuta instanței.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr prins după ce a furat bicicleta unui bărbat

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost prins de polițiști, după ce a furat bicicleta unui bărbat, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”,

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR