Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Primarul Păiuși a mărit prețul la apă de la 2 lei, la 5 lei/mc, ca să-i facă 5.000 de lei salariu lui Căpățână!

Postat acum

on

0 Shares

Bătaia de joc a primarului Robert Ionuț Păiuși la adesa locuitorilor comunei Stejari e deja proverbială: a mărit prețul la apă, ca să-i dea salariu lui Nicu Cilica, un fost opponent al său pe care l-a uns șef Serviciu Public de Alimentare cu Apă și Canalizare în cadrul Primăriei Stejari! În față, Păiuși le spune oamenilor că e produsul lor, în spate, îi consideră proști și le-a băgat mâna în buzunar ca să-l plătească pe cel poreclit ”Căpățână”.

 

Robert Ionuț Păiuși pare că a trecut peste perchezițiile procurorilor de la jumătatea lunii aprilie și peste faptul că s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a lovit cu mașina o femeie, fiind sub influența unor substanțe psihoactive, potrivit IPJ Gorj. Orgoliul exagerat al lui Păiuși a ieșit, din nou, la iveală și se consideră ”adevărata legendă politică a comunei Stejari”, după cum a scris, recent, într-o postare pe rețelele de socializare.

Faptele sale spun însă altceva! În luna aprilie a anului trecut, primarul Păiuși a inițiat un proiect de hotărâre pe care l-a pus pe masa consilierilor locali, prin care a propus majorarea prețului la apă, începând cu 1 mai 2023, la 5 lei/mc.

Cel care a întocmit memoriul justificativ a fost chiar omul lui Păiuși, Nicolae Cilica, șeful Serviciului Public de Alimentare cu Apă și Canalizare din cadrul Primăriei Stejari. ”Căpățână” a menționat, negru pe alb, că tariful trebuie majorat pentru a acoperi pierderile din rețea, dar și salariile celor doi angajați ai structurii pe care o conduce.

În 2020, Cilica a candidat la funcția de primar al comunei Stejari din partea ProRomânia, însă ca să nu-l mai aibă ca oponent, Păiuși l-a angajat în primărie, ca șef serviciu și i-a acordat un salariu de 5.000 de lei, lunar, însă pentru asta a majorat prețul la apă de la 2 lei la 5 lei/mc. Fondul de salarii al celor doi angajați: Cilica, șeful cu un singur subordonat, este de 86.952 de lei, anual, adică aproape 870 de milioane de lei vechi. Cam asta e cu ”adevărata legendă”!

0 Shares
Publicitate

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!