Connect with us

ACTUALITATE

Primarul cere închiderea școlilor

Postat acum

on

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, cere factorilor de decizie să programeze Școala Altfel, pentru săptămâna viitoare, astfel încât elevii să nu se întoarcă în școli, până când situația nu se va stabiliza, după valul de cutremure, din ultimele zile. În perioada următoare, clădirile sunt verificate de echipe mixte, care vor constatat dacă sunt afectate structurile de rezistență ale acestor unități. “Recomand reprezentanților Consiliului Local și ai Primăriei Municipiului Târgu Jiu în consiliile de administrație ale unităților de învățământ să susțină decizia organizării în perioada următoare a programelor „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”, care nu presupun activități în incinta școlilor. Am și discutat deja cu o parte dintre reprezentanții noștri despre acest aspect în contextul activității seismice recente și cred că fiecare părinte își dorește să rămână aproape de copilul său în această perioadă, chiar dacă școlile sunt printre cele mai sigure zone din municipiu”, a anunțat primarul Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR