Connect with us

POLITICĂ

Președintele PER Gorj: M-am săturat de incompetenții și corupții din administrația publică”

Postat acum

on

Liderul Partidului Ecologist Gorj, Dan Dumitru Miroiu, s-a declarat satul de incompetenții care nu sunt în stare să finalizeze lucrarea de pe Calea Eroilor. 

„După spoiala de lucrare pe Calea Eroilor unde s-au aruncat în vânt câteva milioane bune de euro și care nici 60% nu este finalizată, văd că urmează o altă investiție care, cu siguranță, vă fi de mântuială, doar pentru a mai sifona niște bănuți din bugetul statului”, spune liderul ecologist.

Acesta se referă la utilizare a 6 milioane de euro pentru centrul pietonal din la Târgu Jiu, bani care vor veni de la Ministerul Dezvoltării!

„Primarul Marcel Romanescu îi mulțumeste ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, pentru sprijinul acordat! Spune Romanescu că ultima perioadă, a fost de nenumărate ori la București, împreună cu directorul de la Investiții, Raul Chiriac, iar discuțiile cu reprezentanții ministerului au dat rezultate.Rezultate pentru-a mai investi șase milioane de euro într-o lucrare care ca și Cale Eroilor va fi atribuită unor firme care sunt patronate de neica nimeni de prin Italia cum a fost cazul fostului administrator Marco”, a completat Miroiu, comentând o postare a edilului municipiului care anunță infuzia de bani de la Ministerul Dezvoltării spre municipalitate.

„Revenim la proiectul inițial al centrului pietonal din Târgu Jiu, betonul amprentat urmând a fi înlocuit cu piatră. Se va interveni pe suprafața de 33.000 de metri pătrați, spațiile verzi urmând a fi și ele îmbunătățite, fără a se schimba configurarea acestora, iar stâlpii de iluminat vor fi schimbați.Betonul amprentat va acționa ca o bază, va fi frezat, peste acesta urmând a fi aplicat un adeziv ce va fixa piatra naturală care va defini centrul orașului. Studiul de fezabilitate a fost deja avizat, investiția de aproape 6 milioane de euro a fost aprobată prin ordin de ministru și se așteaptă doar stabilirea firmei care va executa lucrarea, urmând ca la primăvară să demareze lucrările”, a explicat liderul PER, considerând că bate campania electorală la ușă iar banii pentru aceasta se vor obține și urmare a unor astfel de investiții.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR