Connect with us

POLITICĂ

Președintele PER Gorj: M-am săturat de incompetenții și corupții din administrația publică”

Postat acum

on

Liderul Partidului Ecologist Gorj, Dan Dumitru Miroiu, s-a declarat satul de incompetenții care nu sunt în stare să finalizeze lucrarea de pe Calea Eroilor. 

„După spoiala de lucrare pe Calea Eroilor unde s-au aruncat în vânt câteva milioane bune de euro și care nici 60% nu este finalizată, văd că urmează o altă investiție care, cu siguranță, vă fi de mântuială, doar pentru a mai sifona niște bănuți din bugetul statului”, spune liderul ecologist.

Acesta se referă la utilizare a 6 milioane de euro pentru centrul pietonal din la Târgu Jiu, bani care vor veni de la Ministerul Dezvoltării!

„Primarul Marcel Romanescu îi mulțumeste ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, pentru sprijinul acordat! Spune Romanescu că ultima perioadă, a fost de nenumărate ori la București, împreună cu directorul de la Investiții, Raul Chiriac, iar discuțiile cu reprezentanții ministerului au dat rezultate.Rezultate pentru-a mai investi șase milioane de euro într-o lucrare care ca și Cale Eroilor va fi atribuită unor firme care sunt patronate de neica nimeni de prin Italia cum a fost cazul fostului administrator Marco”, a completat Miroiu, comentând o postare a edilului municipiului care anunță infuzia de bani de la Ministerul Dezvoltării spre municipalitate.

„Revenim la proiectul inițial al centrului pietonal din Târgu Jiu, betonul amprentat urmând a fi înlocuit cu piatră. Se va interveni pe suprafața de 33.000 de metri pătrați, spațiile verzi urmând a fi și ele îmbunătățite, fără a se schimba configurarea acestora, iar stâlpii de iluminat vor fi schimbați.Betonul amprentat va acționa ca o bază, va fi frezat, peste acesta urmând a fi aplicat un adeziv ce va fixa piatra naturală care va defini centrul orașului. Studiul de fezabilitate a fost deja avizat, investiția de aproape 6 milioane de euro a fost aprobată prin ordin de ministru și se așteaptă doar stabilirea firmei care va executa lucrarea, urmând ca la primăvară să demareze lucrările”, a explicat liderul PER, considerând că bate campania electorală la ușă iar banii pentru aceasta se vor obține și urmare a unor astfel de investiții.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Lideri sindicali, la protestul PER

Postat acum

on

De către

Sindicaliști din CEO au participat, azi, la în protest politic, organizat de Partidul Ecologist din România (PER). Motivul protestului a fost asocierea dintre OMW și CEO. La „adunarea” din Piața Prefecturii din Târgu Jiu au fost prezenți și lideri ai Federației Muncii, in frunte cu Constantin Crețan. Acesta nu a motivat prezența la acțiunea politică și nici dacă este membru de partid.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Simion îl acuză pe ministrul Energiei de abuz în serviciu

Postat acum

on

De către

Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat, sâmbătă, la Târgu-Jiu, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, că este vinovat de abuz în serviciu în cazul accidentului de la Cariera Jilţ Sud, soldat de trei morţi şi zece răniţi. „Cineva trebuie să plătească pentru morţii de la Cariera Jilţ şi, în primul rând, Virgil care a venit şi a spus că nu ştia care sunt condiţiile de muncă. N-a văzut că depozitele de cărbune sunt goale, că toţi politicienii din Gorj parazitează CE Oltenia? (…) La momentul accidentului, Complexul Energetic Oltenia nu avea conducere legală, erau doar doi directori. Nu se înţelegeau la şpagă, care de la PSD, care de la PNL să-i nominalizeze pe ceilalţi trei. Nu avea coducere CEO în momentul producerii accidentului, de asta Virgil Popescu este vinovat de abuz în serviciu, de moartea celor trei fraţi ai noştri. Era un cult al minerului care intra în mină să dea ţării cărbune, acum e batjocură!” a declarat liderul AUR.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

George Simion a cumpărat mere în Piața Centrală din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Liderul AUR, George Simion, a fost până în urmă cu o jumătate de oră în Piața Centrală din Târgu Jiu. O pensionară i-a oferit flori, în timp ce George Simion a cumpărat, de la un comerciant, mere roșii.

Președintele AUR a întrebat comercianții dacă mai sunt cumpărate produsele românești.

Nenumărate persoane l-au abordat în piața pe George Simion. Acum, liderul AUR susține o ședință de lucru cu AUR Gorj la Muzeul Județean din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR