Connect with us

POLITICĂ

Președintele PER Gorj: M-am săturat de incompetenții și corupții din administrația publică”

Postat acum

on

Liderul Partidului Ecologist Gorj, Dan Dumitru Miroiu, s-a declarat satul de incompetenții care nu sunt în stare să finalizeze lucrarea de pe Calea Eroilor. 

„După spoiala de lucrare pe Calea Eroilor unde s-au aruncat în vânt câteva milioane bune de euro și care nici 60% nu este finalizată, văd că urmează o altă investiție care, cu siguranță, vă fi de mântuială, doar pentru a mai sifona niște bănuți din bugetul statului”, spune liderul ecologist.

Acesta se referă la utilizare a 6 milioane de euro pentru centrul pietonal din la Târgu Jiu, bani care vor veni de la Ministerul Dezvoltării!

„Primarul Marcel Romanescu îi mulțumeste ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, pentru sprijinul acordat! Spune Romanescu că ultima perioadă, a fost de nenumărate ori la București, împreună cu directorul de la Investiții, Raul Chiriac, iar discuțiile cu reprezentanții ministerului au dat rezultate.Rezultate pentru-a mai investi șase milioane de euro într-o lucrare care ca și Cale Eroilor va fi atribuită unor firme care sunt patronate de neica nimeni de prin Italia cum a fost cazul fostului administrator Marco”, a completat Miroiu, comentând o postare a edilului municipiului care anunță infuzia de bani de la Ministerul Dezvoltării spre municipalitate.

„Revenim la proiectul inițial al centrului pietonal din Târgu Jiu, betonul amprentat urmând a fi înlocuit cu piatră. Se va interveni pe suprafața de 33.000 de metri pătrați, spațiile verzi urmând a fi și ele îmbunătățite, fără a se schimba configurarea acestora, iar stâlpii de iluminat vor fi schimbați.Betonul amprentat va acționa ca o bază, va fi frezat, peste acesta urmând a fi aplicat un adeziv ce va fixa piatra naturală care va defini centrul orașului. Studiul de fezabilitate a fost deja avizat, investiția de aproape 6 milioane de euro a fost aprobată prin ordin de ministru și se așteaptă doar stabilirea firmei care va executa lucrarea, urmând ca la primăvară să demareze lucrările”, a explicat liderul PER, considerând că bate campania electorală la ușă iar banii pentru aceasta se vor obține și urmare a unor astfel de investiții.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR