Connect with us

EVENIMENTE

Polițiștii vor să-i disciplineze pe șoferi. Peste 1.000 de amenzi

Postat acum

on

Polițiștii rutieri vor să-i disciplineze pe șoferi, în trafic, iar pentru asta au desfășurat acțiuni pe raza întregului județ. În timpul activităților, oamenii legii au folosit autospeciale radar și aparate etilotest și drugtest pentru înregistrarea vitezei, respectiv depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. „În cadrul acțiunilor au fost aplicate 1.139 de sancțiuni contravenționale, din care 1.085 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice. Au fost aplicate 274 amenzi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 36 pentru conducere sub influența alcoolului și 27 pentru depășire interzisă. Totodată, au fost reținute 175 permise de conducere, retrase 60 certificate de înmatriculare, fiind constatate 15 infracțiuni la regimul rutier”,  se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR