Connect with us

EVENIMENTE

Poliția, chemată la o petrecere pe insula Jiului. Muzica a trezit tot cartierul

Postat acum

on

Două chefuri, organizate de VIP-uri locale, au terorizat locuitorii din cartierul aflat pe malul Jiului, în apropierea insuliței. Muzica dată la maxim nu i-a lăsat pe oameni să doarmă, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii care au ajuns la localul în care se desfășurau petrecerile s-au emoționat, când au văzut cine sunt organizatorii și nu au mai auzit muzica prea tare, motiv pentru care au făcut stânga-mprejur, fără să ia vreo minimă măsură.

A fost petrecere mare, noaptea trecută pe insulița de pe Jiu, însă organizatorii nu au ținut cont de regulile de bun simț, când a venit vorba de zgomot. Muzica s-a auzit atât de tare, în cartierul de case, de pe marginea Jiului, încât, disperați, câțiva localnici au cerut ajutorul poliției. În localul de pe insuliță s-au desfășurat, în paralel, două chefuri. Într-una din săli, a avut loc petrecerea de majorat a fiicei fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu, iar în altă zonă s-a desfășurat revelionul lăutarilor.
Muzica dată la maximum i-a ținut trezi pe cei care locuiesc în imediata apropiere a insuliței. Unii dintre localnici, cu copii mici sau membri ai familiei bolnavi, nu au mai suportat zgomotul, care se prelungea spre miezul nopții și au sunat la 112. Mai mult, organizatorii nu au mai ținut cont nici de lege și au dat drumul unui foc de artificii, deși legislația în domeniu interzice astfel de efecte, după ora 22, ele fiind acceptate doar la evenimente precum zilele localităților.
Polițiștii care au mers la localul din care răzbătea muzica au apreciat că zgomotul nu este prea mare, probabil raportat la „valoarea” petrecăreților, așa că nu au luat nicio măsură.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Târgu Jiu: O șoferiță de 22 de ani a accidentat un adolescent de 16 ani pe motoscuter

Postat acum

on

De către

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că în municipiul Târgu Jiu a avut loc un eveniment rutier cu victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că o tânără de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza, din localitatea de domiciliu, când a efectuat virajul la stânga către strada 1 Decembrie 1918, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un băiat de 16 ani, din aceeași localitate, ulterior acesta fiind proiectat într-un autoturism parcat.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului motociclului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Produse oprite de la vânzare, la un magazin Profi din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un control efectuat de Protecția Consumatorilor, la un magazin Profi din Târgu Jiu, s-a lăsat cu amenzi, dar și cu marfă oprită de la vânzare. ”Această acțiune de control de control a fost efectuată ca urmare a cercetării unei sesizări ce a fost formulată on-line de către un consumator, fiind constatate, în principal, următoarele abateri: erau expuse la comercializare diverse produse alimentare ce erau păstrate la temperaturi necorespunzătoare; erau expuse produse alimentare într-un agregat frigorific ce nu asigura temperaturile de păstrare; expunerea la comercializare a unor produse alimentare congelate ce prezentau arsuri de congelare și strat de gheață în exces”, anunță CJPC Gorj.
Unitatea a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare totală de 15.000 lei, a fost interzisă utilizarea unui agregat frigorific până la remedierea deficiențelor constatate și a fost dispusă măsura de oprire a comercializării pentru produse alimentare în valoare totală de peste 1.400 lei.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Patru chioșcuri din curțile școlilor, închise de Sanepid

Postat acum

on

De către

Patru chioșcuri din incintele unor școli din Târgu Jiu au fost închise de Direcția de Sănătate Publică Gorj, în urma unor controale efectuate în ultimele zile. Verificările au vizat, pe lângă chioșcuri, și cabinete medicale școlare, precum și activitățile de tip catering și masa caldă. ”Până în momentul de față, a fost suspendată activitatea a 4 chioșcuri din incinta unor unități de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu, pentru comercializarea alimentelor nerecomandate elevilor, De asemenea, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 50.000 de lei. În cadrul aceleași acțiuni a fost aplicată o sancțiune contravențională unui cabinet medical școlar în valoare de 6.000 de lei pentru că personalul medical nu purta echipamentul de protecție corespunzător. Totodată, alte 2 unități de învățământ au fost sancționate contravențional cu o amendă de câte 1600 de lei/unitate pentru păstrarea necorespunzătoare a substanțelor dezinfectante”, au transmis reprezentanții DSP Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR