Connect with us

EVENIMENTE

Poliția, chemată la o petrecere pe insula Jiului. Muzica a trezit tot cartierul

Postat acum

on

Două chefuri, organizate de VIP-uri locale, au terorizat locuitorii din cartierul aflat pe malul Jiului, în apropierea insuliței. Muzica dată la maxim nu i-a lăsat pe oameni să doarmă, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii care au ajuns la localul în care se desfășurau petrecerile s-au emoționat, când au văzut cine sunt organizatorii și nu au mai auzit muzica prea tare, motiv pentru care au făcut stânga-mprejur, fără să ia vreo minimă măsură.

A fost petrecere mare, noaptea trecută pe insulița de pe Jiu, însă organizatorii nu au ținut cont de regulile de bun simț, când a venit vorba de zgomot. Muzica s-a auzit atât de tare, în cartierul de case, de pe marginea Jiului, încât, disperați, câțiva localnici au cerut ajutorul poliției. În localul de pe insuliță s-au desfășurat, în paralel, două chefuri. Într-una din săli, a avut loc petrecerea de majorat a fiicei fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu, iar în altă zonă s-a desfășurat revelionul lăutarilor.
Muzica dată la maximum i-a ținut trezi pe cei care locuiesc în imediata apropiere a insuliței. Unii dintre localnici, cu copii mici sau membri ai familiei bolnavi, nu au mai suportat zgomotul, care se prelungea spre miezul nopții și au sunat la 112. Mai mult, organizatorii nu au mai ținut cont nici de lege și au dat drumul unui foc de artificii, deși legislația în domeniu interzice astfel de efecte, după ora 22, ele fiind acceptate doar la evenimente precum zilele localităților.
Polițiștii care au mers la localul din care răzbătea muzica au apreciat că zgomotul nu este prea mare, probabil raportat la „valoarea” petrecăreților, așa că nu au luat nicio măsură.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu patru victime la Vârț

Postat acum

on

De către

Un accident grav, cu patru victime din care una inconștiență, potrivit martorilor, a avut loc în urmă cu o jumătate de oră la Vârț. Incidentul se datorează vitezei, șoferul intrând cu viteză în curbă. A intervenit ISU Gorj, în autoturism fiind patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

„ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconștiență. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ. Persoana încarcerata a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital. La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tamponare la Scoarța, fără victime

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Scoarța. Două mașini au intrat în coliziune, rezultând pagube materiale. Polițiștii au ajuns la fața locului dar nu au fost victime. Mașinile avariate erau afară din decor. 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR