Connect with us

EVENIMENTE

Poliștii au confiscat parfumuri și icoane

Postat acum

on

Polițiștii locali au confiscat, azi, de la vânzători ambulanți, parfumuri și calendare cu insemne bisericești. Comercianții, care de obicei își găsesc cumpărători pe stradă, s-au ales și cu amenzi, pentru activitatea ilegală. ”Polițiștii locali din Târgu Jiu au dispus confiscarea mai multor produse comercializate ilegal în zona centrală a municipiului. Acțiunea s-a desfășurat ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 lei pentru desfășurarea unor activități de comerț stradal fără a îndeplini condițiile legale în acest sens, fiind confiscate recipiente cu parfum și obiecte de cult religios”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Un cetatean

    9 iulie 2021 at 08:52

    Scrieti clar polițisti locali,confisca icoane

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR