Connect with us

POLITICĂ

PMP-istul Liviu Andrei, lider la PSD

Postat acum

on

Fostul consilier județean PMP, Liviu Andrei și fost prefect de Gorj a ajuns lider în PSD Târgu Jiu. Informația a fost făcută publică de președintele organizației locale, Cristinel Rujan. Andrei a primit funcția de vicepreședinte în PSD Târgu Jiu. „Organizația PSD Târgu Jiu se întărește și îi urăm bun venit alături de noi profesorului universitar Liviu Andrei, fostul prefect al județului Gorj și subprefect al Capitalei. Cu astfel de oameni capabili și cu experiență în administrație vom reuși să recâștigăm încrederea târgujienilor”, a anunțat Rujan.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Vasile Pedelistu'

  17 septembrie 2021 at 16:40

  Păi da, PSD și-a reluat obiceiul de „azil al politicienilor”! Unii ar spune, în funcție de lecturile lor: „cimitirul elefanților politici”, „tomberonul politicienilor”, „groapa de gunoi a politicienilor” ș.a.m.d. Tare curios sunt cam ce mari „succesuri” va avea PSD încercând să fie o LUMINĂ dar funcționând cu baterii expirate (politic)? Unii nu știu cum să mai scape de cei trași pe dreapta în partidele lor iar PSD nu știe cum să-i mai adune! Bine-nțeles, efectul fiind același: pripășiții vor fi puși pe funcții iar cei din PSD nu vor putea, indiferent cât sunt de buni, să aibă parte de funcțiile meritate din cauza expiraților politici aduși în PSD de către tot soiul de inși! Am impresia că și cei ce aduc tot felul de „baterii expirate” nici ei nu-s mai buni decât cei pe care-i aduc! sta este: când ceva trebuie să se ducă dracului, măcar să se ducă cu surle și trâmbițe!
  Administrativ, noua achiziție a PSD fost un prefect ca vai de lume, ca subprefect nu și-l mai amintește nimeni, iar la București activitatea sa n-a avut parte de multe vorbe bune!
  La inspectoratul Școlar Județean a făcut numai dezastre iar ca profesor de sport nu mai sunt mulți care și-l amintesc.
  Ca profesionist al învățământului și științei, a reușit să fie cunoscut pe plan național doar pentru că a plagiat. Doar circa 50%. O spune Consiliul Național de Etică: „Andrei Liviu Vasile a elaborat două lucrări «adeseori prin simpla copiere a multor părți» dintr-o altă lucrare elaborată de o fostă subordonată”.
  Politic, ex-șeful PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că Liviu Andrei „Nu se poate întoarce în partid”. Păi când un Dan Vîlceanu nu-ți dă voie să te-ntorci într-un partid, ar trebui să îți dai seama cam cine ești și tu.
  Dar parcă Liviu Andrei și prin iunie-iulie intrase în PSD, nu? Și când te gândești că, în 2013, întrebat dacă îl vede pe Andrei în PSD, vicepreședintele de atunci, Ciprian Florescu, a declarat că, din punctul său de vedere, Liviu Andrei nu are ce căuta în partid. Sic transit gloria mundi, cum ar zice… ăăă… Șekspir!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Ministrul Daea, în piața din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost ieri în Târgu Jiu și a dat o tură prin piața centrală. Imaginile surprinse cu ministrul îl arată alături de liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Șefii pesediștilor au invitat și alți membri ai partidului, la întâlnirea cu Petre Daea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Demisie obligat forțat: Secretarul de stat Iulian Popescu, demis de premier?!

Postat acum

on

De către

Gorjul a rămas fără un secretar de stat după ce liberalul Iulian Popescu a anunțat marți că a demisionat din funcția deținută la Ministerul Digitalizării. Interesant este că presa ce reală nu vorbește că secretarul de stat de la Gorj ar fi demisionat din funcție pe tri că ,,contextul politic actual” nu i-am permis să își ducă la îndeplinire proiectele ci că liberalul din echipa lui Dan Vîlceanu ar fi fost demis de premierul Ciucă.Siteul stiripesurse.ro titrează că Ciuca l-a demis pe Iulian Popescu și că decizia premierului s-a publicat în Monitorul Oficial. Cert este că liberalii numiți de Dan Vîlceanu, mai puțin Victor Banța, își fac bagajele și revin acasă, asta și pentru că, oamenii liderului de la Gorj nu mai au protecția oferită de Vîlceanu&Câțu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR