Connect with us

POLITICĂ

PMP-istul Liviu Andrei, lider la PSD

Postat acum

on

Fostul consilier județean PMP, Liviu Andrei și fost prefect de Gorj a ajuns lider în PSD Târgu Jiu. Informația a fost făcută publică de președintele organizației locale, Cristinel Rujan. Andrei a primit funcția de vicepreședinte în PSD Târgu Jiu. „Organizația PSD Târgu Jiu se întărește și îi urăm bun venit alături de noi profesorului universitar Liviu Andrei, fostul prefect al județului Gorj și subprefect al Capitalei. Cu astfel de oameni capabili și cu experiență în administrație vom reuși să recâștigăm încrederea târgujienilor”, a anunțat Rujan.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Vasile Pedelistu'

  17 septembrie 2021 at 16:40

  Păi da, PSD și-a reluat obiceiul de „azil al politicienilor”! Unii ar spune, în funcție de lecturile lor: „cimitirul elefanților politici”, „tomberonul politicienilor”, „groapa de gunoi a politicienilor” ș.a.m.d. Tare curios sunt cam ce mari „succesuri” va avea PSD încercând să fie o LUMINĂ dar funcționând cu baterii expirate (politic)? Unii nu știu cum să mai scape de cei trași pe dreapta în partidele lor iar PSD nu știe cum să-i mai adune! Bine-nțeles, efectul fiind același: pripășiții vor fi puși pe funcții iar cei din PSD nu vor putea, indiferent cât sunt de buni, să aibă parte de funcțiile meritate din cauza expiraților politici aduși în PSD de către tot soiul de inși! Am impresia că și cei ce aduc tot felul de „baterii expirate” nici ei nu-s mai buni decât cei pe care-i aduc! sta este: când ceva trebuie să se ducă dracului, măcar să se ducă cu surle și trâmbițe!
  Administrativ, noua achiziție a PSD fost un prefect ca vai de lume, ca subprefect nu și-l mai amintește nimeni, iar la București activitatea sa n-a avut parte de multe vorbe bune!
  La inspectoratul Școlar Județean a făcut numai dezastre iar ca profesor de sport nu mai sunt mulți care și-l amintesc.
  Ca profesionist al învățământului și științei, a reușit să fie cunoscut pe plan național doar pentru că a plagiat. Doar circa 50%. O spune Consiliul Național de Etică: „Andrei Liviu Vasile a elaborat două lucrări «adeseori prin simpla copiere a multor părți» dintr-o altă lucrare elaborată de o fostă subordonată”.
  Politic, ex-șeful PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că Liviu Andrei „Nu se poate întoarce în partid”. Păi când un Dan Vîlceanu nu-ți dă voie să te-ntorci într-un partid, ar trebui să îți dai seama cam cine ești și tu.
  Dar parcă Liviu Andrei și prin iunie-iulie intrase în PSD, nu? Și când te gândești că, în 2013, întrebat dacă îl vede pe Andrei în PSD, vicepreședintele de atunci, Ciprian Florescu, a declarat că, din punctul său de vedere, Liviu Andrei nu are ce căuta în partid. Sic transit gloria mundi, cum ar zice… ăăă… Șekspir!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Primarul din Târgu Jiu sare în apărarea primarului din Timișoara

Postat acum

on

De către

Primarul din TârguJiu, Marcel Romanescu, sare în apărarea edilului din Timișoara, Dominic Fritz. Romanescu a semnat, alături de alți 22 de primari de municipii din țară, o scrisoare deschisă, prin care își arată solitaritatea față de Fritz, după ce un grup de membri AUR, în frunte cu liderul partidului, au intrat în sediul primăriei. Edilii cer ca autoritățile să ia măsuri împotriva grupului condus de George Simion. „Asociaţia Municipiilor din România a luat act cu îngrijorare de incidentele petrecute în cursul zilei de vineri la Primăria Municipiului Timişoara, când mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR au pătruns cu forţa în sediul instituţiei. Condamnăm cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept! Suntem solidari cu primarul Municipiului Timişoara, Dominic Fritz, şi cu colegii dânsului care au fost martori la scenele violente de astăzi şi facem un apel la instituţiile statului cu atribuţii în ordinea publică să acţioneze ferm şi să sancţioneze astfel de fapte, dar şi să prevină pe viitor repetarea unor asemenea acţiuni agresive şi primitive care nu au ce căuta într-un stat civilizat, membru al Uniunii Europene”, au comunicat primarii semnatari ai scrisorii de susținere.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Vîlceanu, despre măsurile Guvernului: Unde ne vom opri?

Postat acum

on

De către

Ministrul Fondurilor Europene a declarat, azi, că guvernul a luat măsuri în privința creșterilor de preț, dar că aceste măsuri sunt mereu solicitate și ar trebui să se oprească. „Este evident că statul român trebuia să facă ceva în ceea ce priveşte creşterea preţurilor la energie şi gaze. A existat o lege pe care a votat-o toată lumea în Parlament. Acum înţeleg că nu mai e de ajuns acea lege şi că trebuie venit cu alte măsuri. Vom gândi şi vom vedea în Guven şi alte măsuri, dar trebuie să ne punem şi o întrebare, o întrebare serioasă: Unde ne vom opri? Pentru că nevoi are toată lumea şi dacă începem să discutăm pe fiecare domeniu în parte”,  a spus Dan Vîlceanu, citat de presa centrală.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Dan Vîlceanu s-a autosuspendat de la șefia PNL Gorj

Postat acum

on

De către

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, s-a autosuspendat din funcție. Deciazia liderului liberal a fost luată, după ce a fost numit secretar general al partidului, în structura centrală, iar cele două funcții sunt incompatibile. La șefia PNL Gorj a fost numit, interimar, Dumitru Leuștean, primarul din Novaci.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR