Connect with us

ACTUALITATE

Peste 100 de gorjeni vaccinați la centrul de vaccinare al SJU Târgu Jiu în ultimele 24 de ore

Postat acum

on

Peste 100 de gorjeni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore la Centrul de vaccinare al SJU Târgu Jiu. Mai exact, este vorba despre 182 de persoane vaccinate în cursul zilei de ieri. Totodată, la același centru de vaccinare, 15 persoane s-au imunizat împotriva COVID în această dimineață

„In cursul zilei de ieri, 26.10.2021, la Centrul de vaccinare al SJU Tg-Jiu s-au prezentat la vaccinare 182 de persoane, dintre care cu Pfizer s-au imunizat 102 (49 dintre acestea s-au vaccinat cu doza 1) și 80 persoane vaccinate cu Johnson & Johnson.
Centrul are program de luni până duminică de la ora 08:00 la ora 20:00. In această dimineață s-au vaccinat până la ora 09:00, 15 persoane”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR