Connect with us

ULTIMA ORĂ

PER: Trei grăsuni, donați unor familii sărace din Drăguțești

Postat acum

on

Partidul Ecologist Gorj a făcut public, astăzi, un act de mare caritate realizat de doi soți din comună Drăguțești. Respectivii au ajutat două familii cu probleme sociale din această comună, familii care au mai fost ajutate umanitar și de către ecologiști, oferindu-le trei purcei.

„Familia Alin și Carmen Teletin din comuna Drăguțești m-a impresionat profund prin gestul lor de a-și ajuta semenii, donând trei purcei (grăsuni) la două familii nevoiașe din comună. Familia Teletin ne-a contactat telefonic solicitandu-ne să îi ajutăm în a identifica câteva familii cu stare materială precară, cărora să le doneze trei purcei (grăsuți pe la 45kg/bucata). Am ales familii cărora PER Gorj, împreună cu președintele Putanu Ovidiu al organizației locale PER Drăguțești, le-a mai făcut donații în alimente, pe parcursul acestui an”, a anunțat Dan Miroiu, președintele PER Gorj.Astfel, urmare a gestului caritabil făcut de soții Teletin, cu sprijinul echipei PER Drăguțești, au fost făcuți fericiți membrii celor două familii nevoiașe din Drăguțești, care vor avea pe masa de Crăciun carne de porc.Familia Cruceru Ioan din satul Urechești a primit doi grăsuni. Este vorba despre familia căreia i-a decedat, de curând, un copil și care mai are în viața doi copii cu probleme medicale. De altfel, unul dintre minori este internat la Spitalul din Dobrița, cu o boală gravă la plămâni. Vaduva Diana Stanculete din Drăguțești, căreia i-a murit soțul ars întrun accident de muncă la CEO, și care are, de asemenea, doi copii a primit și aceasta un purcel donat de soții Teletin.„Felicitam și adresăm pe această cale mii de mulțumiri Familiei Teletin Alin și Carmen din Comuna Dragutesti pentru acest gest umanitar”, au transmis ecologiștii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Patron din Târgu Jiu, amendat cu 140.000 de lei, pentru muncă „la negru”

Postat acum

on

De către

Un angajator cu sediul în Municipiul Târgu-Jiu a fost sancționat, săptămâna trecută, de către inspectorii ITM, cu suma de 140.000 lei. Acesta a fost depistat cu șapte angajați fără forme legale. „Angajatorul în cauză activează în domeniul restaurantelor, fiind depistat pe raza orașului Târgu-Cărbunești. În perioada 01-05 august 2022, inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniile relații de muncă și securitate și sănătate în muncă, au efectuat un număr de 26 de controale. Au fost aplicate 20 sancțiuni în valoare de 233.500 lei și s-au dispus 28 măsuri de intrare în legalitate”, au transmis reprezentanții ITM, printr-un comunicat de presă.

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Motociclist rănit, la Bumbești Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bumbești Jiu, unde un motociclist a fost rănit. „Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier produs pe raza localitatii Bumbesti Jiu in care au fost implicate o motocicleta si un autoturism in urma caruia a rezultat rănirea motociclistului. Bărbatul este conștient „, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR