Connect with us

Uncategorized

Pensionară căzută în baie! Au intervenit pompierii

Postat acum

on

Pompierii au intervenit ieri pentru a debloca o ușă la o casă situată pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiul Târgu-Jiu. Asta deoarece o femeie cunoscută cu mai multe afecțiuni, în varsta 65 ani, nu răspundea la telefon. Au intervenit pompierii ISU Gorj și au găsit-o pe femeie căzută în baie, conștientă. Pensionara a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Cinci angajați, amendați cu 25.000 lei, pentru că au refuzat să-și declare salariul

Postat acum

on

De către

Angajații unui patron din Gorj, care lucrau în Sălaj, au fost amendați, după ce au refuzat să-și declare salariul. Ca urmare a unui control inițiat de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Sălaj, 5 persoane au fost sancționate cu suma de 25.000 lei, întrucât acestea nu s-au conformat în totalitate solicitării inspectorilor de muncă de a completa fișele de identificare, refuzând completarea salariului net. Persoanele sancționate de către inspectorii de muncă au fost depistate pe raza Municipiului Zalău, prestând activitate pentru un angajator din domeniul construcțiilor, cu sediul social în județul Gorj.

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj reamintește tuturor angajatorilor să respecte prevederile Ordonanței de Urgență numărul 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecția persoanelor încadrate în muncă, fiind vizate, cu prioritate, activitățile desfășurate în spații deschise. Nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență numărul 99/2000, se sancționează cu amendă de la 1.500 lei la 2.500 lei”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Continuă să citeşti

Uncategorized

Târgu Jiu: Cinci într-o căruță, amendă

Postat acum

on

De către

Un echipaj din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu a depistat astăzi un vehicul cu tracțiune animală care circula pe strada 9 Mai din municipiul Târgu Jiu.

În atelaj se aflau 5 persoane cu vârste cuprinse între 10 și 35 de ani și se deplasau de pe strada Ulmului pe strada Luncilor din Târgu Jiu, traversând practic tot orașul de la N la S, periclitând siguranța circulației rutiere pe traseul de deplasare, pentru a merge în vizită la prieteni, astfel cum ne-au relatat.

Deținătorul vehiculului cu tracțiune animală a fost sancționat contravențional cu amendă în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 307/2006 privind stabilirea unor reguli de circulație a vehiculelor cu tracțiune animală și de protejare a spațiilor verzi.

De la începutul anului până în prezent, pentru nerespectarea prevederilor din actul normativ menționat anterior, polițiștii locali au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.950 lei.

Acțiunile desfășurate pe linia depistării vehiculelor cu tracțiune animală care circulă pe raza municipiului Târgu Jiu în zone în care acest lucru nu este permis, au caracter permanent, întrucât aceste vehicule pun în pericol participanții la trafic și conferă un aspect inestetic orașului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Conducea o mașină neînmatriculată, deși nu avea permis de conducere

Postat acum

on

De către

Polițiști din Turceni au depistat în trafic un tânăr de 20 ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autovehicul ce nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare. Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că autovehiculul respectiv nu este înmatriculat în circulație, iar bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. „În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR