Connect with us

EVENIMENTE

Patru patroni, prinși cu angajați „la negru”

Postat acum

on

Patru angajatori au fost prinși, în ultima săptămână, cu angajați „la negru”. Cinci persoane munceau fără să aibă forme legale, într-un ateliar de reparații auto, într-un salon de coafură și într-un bar. Patronii au fost amendați cu câte 20.000 lei pentru fiecare muncitor fără forme de angajare. „În intervalul 02-13.08.2021, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au depistat cinci persoane prestând activitate fără forme legale de angajare pentru patru angajatori din domenii precum întreținerea și repararea autovehiculelor, coafură și alte activități de înfrumusețare, baruri și alte activități de servire a băuturilor, transporturi rutiere de mărfuri. Doi dintre angajatorii verificați, cu sediul în Municipiul Târgu-Jiu, au fost depistați în timp ce foloseau trei  persoane pentru care nu aveau încheiate contracte individuale de muncă, fiind sancționați cu amenzi în valoare de 60.000 de lei. Alți doi angajatori, din Turburea și Țânțăreni, au fost sancționați de către inspectorii de muncă cu amenzi în valoare de 40.000 pentru primirea la muncă a două persoane fără încheierea unui contract individual de muncă în formă scrisă, în ziua anterioară începerii activității”, se arată într-un comunicat al ITM Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Bălești: S-a răsturnat cu mașina și a abandonat-o la locul accidentului! Poliția nu a fost sesizată

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat pe plafon. Totul s-a petrecut în cursul nopții, cu siguranță pe fondul vitezei excesive. Mașina a fost abandonată însă la locul accidentului, în zona Fântână lui Coșbuc de la Bălești. Localnicii și sesizat poliția când au găsit mașina fără șofer, la marginea drumului. Polițiștii fac verificări după ce, ajunși la fața locului, nu ai găsit acolo nicio persoană.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe raza comunei Bălești. La Tămășești sunt mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, iar martorii susțin că în accident ar fi implicate mai multe mașini dar și că sunt victime ce vor fi transportate la spital.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR