Connect with us

ACTUALITATE

Părinții, îndemnați să-și programeze copiii peste 5 ani, la vaccinare

Postat acum

on

Părinții copiilor cu vârstă peste 5 ani sunt anunțați că pot să facă programări, pentru vaccinarea micuților. Imunizarea împotriva COVID-19 pentru copiii între 5 şi 11 ani va începe, cel mai probabil, în de a doua jumătate a lunii ianuarie, conform informațiilor oferite de platforma RoVaccinare. „Vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani va începe în România după recepţionarea dozelor necesare. Estimăm să primim aceste doze în a doua jumătate a acestei luni”, se arată pe platforma de vaccinare. Potrivit RoVaccinare, platforma de programare a fost actualizată de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi se vor putea efectua programări pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani, imediat după ce vaccinul va fi disponibil în România.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Document: 500 de mineri din SMEO și FNME, amenință că vor picheta Guvernul

Postat acum

on

De către

Pe termen nelimitat, 500 de angajați ai CE Oltenia ar urma să picheteze Guvernul dacă premierul nu va organiza, de urgență, o întâlnire cu liderii de sindicat din FNME și SMEO, semnatare a unor solicitări semnate de liderii celor două sindicate din companie.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Acum! Sindicaliștii din CEO cer instituirea STĂRII DE URGENȚĂ

Postat acum

on

De către

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia cer premierul României, instituirea stării de urgență. Liderii Federației Naționale Mine Energiei și ai Federației Univers au trimis un memoriu către Guvernul României, prin care solicită acest lucru. Sindicaliștii spun că dau termen până la finalul săptămânii viitoare executivului, in caz contrar amenințând cu pichetarea sediului Guvernului, cu 500 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 1.000 de candidați, la BAC-ul de toamnă

Postat acum

on

De către

Peste o mie de tineri vor susține examenul de bacalaureat, în sesiunea de toamnă La nivelul județului Gorj, pentru examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, s-au înscris 1.015 candidați, după cum urmează: 587 de candidați pentru proba de Limba și literatura română, 604 candidați pentru proba obligatorie a profilului și 557 de candidați pentru proba la alegere a profilului și specializării.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR