Connect with us

COMUNITATE

Ovidiu Trușcă, electricianul decedat, cel mai devotat fan al echipei Gilortul Cărbunești

Postat acum

on

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă familiei Gilortul. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Ovidiu Trușcă, unul dintre cei mai devotați suporteri ai Gilortului, a decedat astăzi, electrocutat, la numai 23 de ani. Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe! Odihnească-se în pace!”, au transmis cei de la Gilortul Cărbunești.

Reamintim că tânărul de 23 de ani a murit electrocutat pe un stâlp aflat în incinta unității militare din Târgu Cărbunești. Chiar tatăl lui l-a coborât de pe stâlp. Fratele lui Ovidiu Trușcă a murit tot electrocutat cu zece ani în urmă.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR