Home / POLITICĂ / Organizația Municipală a Partidul Social Democrat, împreună cu Domnul Ciprian Adrian Florescu au continuat acțiunile de informare a cetățenilor referitor la planurile acestora de a dezvolta orașul Târgu JIU, prezentându-le proiectele care sunt încadrate în “Programul de Dezvoltare a Municipiului Târgu Jiu 2020-2024”.

Organizația Municipală a Partidul Social Democrat, împreună cu Domnul Ciprian Adrian Florescu au continuat acțiunile de informare a cetățenilor referitor la planurile acestora de a dezvolta orașul Târgu JIU, prezentându-le proiectele care sunt încadrate în “Programul de Dezvoltare a Municipiului Târgu Jiu 2020-2024”.

“Cetățenii din cartierele Iazului, Iezureni, Vădeni, Aviatorilor și Preajba s-au arătat nemulțumiți că lucrurile bune, demarate în urmă cu trei ani, nu s-au finalizat nici până astăzi. După o perioadă lungă de amorțire, împreună readucem Târgu Jiul la viață! Vom continua lucrările întrerupte în 2017, pentru că fiecare cartier merită să se dezvolte. Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Avem proiecte, avem idei și, cel mai important, cetățenii sunt aliații noștri. Alături de viitorul primar, Ciprian Florescu, echipa PSD transformă Târgu Jiul într-un loc numit ACASĂ!

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *