Connect with us

POLITICĂ

Orban, la Târgu Jiu: Am început o construcție politică nouă!

Postat acum

on

Ludovic Orban, împreună cu mai mulți parlamentari care au aderat la formațiunea Forță Dreptei, au fost prezenți, astăzi, la Târgu Jiu, pentru inaugurarea primului sediu al acestui partid din țară.

Orban a menționat că este pentru prima dată când ajunge în Gorj în altă calitate decât aceia de liberal, partid din care a plecat pentru a creiona această nouă construcție politică, în care așteaptă oameni credibili.

„Am început o construcţie politică nouă, pe care eu o consider o necesitate politică în România. Odată cu transformarea PNL într-o anexă a PSD, practic dreapta a fost spulberată şi orice alegător care crede în valorile liberale, conservatoare, creştin-democrate nu mai are o reprezentare politică. Scena politică de astăzi îndeamnă pe toţi oamenii care au o gândire lucidă la scepticism şi lipsă de încredere în viitor”, a declarat Ludovic Orban, în fața jurnaliștilor.

Noul lider de partid a trimis săgeți atât spre PSD cât și spre PNL. Orban a vorbit despre un PSD dominant aflat la guvernare şi, care este, din păcate „o formaţiune politică care e cam certată cu democraţia şi care pare să crească şi să devină opoziţie”.

„Este primul sediu care se inaugurează. Nu putem constitui oficial structuri în ţară până nu avem dobândită personalitatea juridică prin hotărâre judecătorească. Am parcurs prima etapă, şi anume fondul, instanţa a decis înregistrarea partidului. Suntem optimişti că într-un orizont de timp de maxim două luni vom dobândi personalitatea juridică. Acum, se depune doar o cerere de adeziune. Avem mii de oameni care şi-au exprimat dorinţa de a veni în partid”, a completat Ludovic Orban.

Organizația de la Gorj este condusă de către senatorul Ion Iordache.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Vili Pasăre despre revenirea senatorului la PNL: Iordache a demonstrat și în afaceri și în politică faptul că poate face treabă!

Postat acum

on

De către

Primarul de Drăgotești, Vili Pasare, consideră că senatorul Iordache, revenit în PNL și la cârma organizației de la Gorj, va aduce un plus valoare partidului iar rezultatele la alegerile din 2024 ar fi favorabile liberalilor.

În opinia edilului de Drăgotești, Iordache a demonstrat, și în afaceri și în politică, faptul că poate face treabă. Potrivit lui Vili Pasare, în PNL Gorj nu este scandal, ci doar sunt persoane care sunt legate încă de fostul președinte și nu acceptă, declarativ, doar pe acest considerent, o schimbare în bine a structurii politice din județul nostru.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

PER cheamă partidele din Gorj la o masă rotundă!

Postat acum

on

De către

În actualul context socio economic în care se află țara noastră, dar mai ales al modului în care se răsfrâng deciziile luate de către coaliția de guvernare asupra vieții cetățenilor si mai cu seamă a gorjenilor, președintele Partidului Ecologist Român Filiala Gorj, Miroiu Dan Dumitru, face un apel la unitate și solicită tuturor forțelor politice din județul Gorj, cele neimplicate decizional în cadrul puterii legislative ( parlament, guvern) o întâlnire cu scopul de a analiza situația actuală a județului și găsirea de puncte comune în vederea stabilirii, eventual, a unor alianțe.
„Propun ca a această întâlnire să aibă loc în data de 15.10.2021, orele și locul întrevederi îl vom stabili de comun acord cu partidele și organizațiile civice din județul Gorj care își vor manifesta dorința de a fi prezenți la această întâlnire”, a transmis Miroiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR