Connect with us

EDUCAȚIE

Opt școli și grădinițe din Târgu Jiu au rata de vaccinare sub 60%

Postat acum

on

Numărul unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu care ar trebui să intre pe învățământ online a crescut la nivelul orașului, nu a scăzut. Practic, dacă săptămâna trecută au fost sub procent două grădinițe din Târgu Jiu, o școală gimnazială, un liceu și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, acum numărul unităților care raportează o vaccinare de sub 60% a crescut la nouă(opt unități școlare și centrul de mai sus), din listă ieșit Liceul de Arte care raportează acum 63% vaccinare și Grădinița Vis de Copil din municipiu.

Practic, cu un procent de vaccinare sub 60% este: Grădiniță Samariteanul, Grădinița cu Program Prelungit Nr.7 Tg.Jiu, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Tg.Jiu, Grădinița cu Program Prelungit Preajba(zero vaccinare), Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic, Școală Gimnazială Ecaterina Teodoroiu și Școala Postliceală Omenia.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    14 noiembrie 2021 at 08:37

    NU SE VACCINEAZA PENTRU ORE ONLINE LA CARE STIU CA NU FAC NIMIC SI IAU BANII DEGEABA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Elev din Târgu Jiu, medalie de aur la olimpiada de geografie

Postat acum

on

De către

Un elev din Târgu Jiu a obținut medalia de aur, la olimpiada națională de geografie. David Sbora este elev al Colegiului Tudor Vladimirescu din municipiu.

Adolescentul a participat la cinci olimpiade județene: fizică, informatică, matematică, lingvistică și geografie. David a mai obținut trei medalii, două de argint și una de bronz.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

OBLIGATORIU pentru liceeni, ca să poată intra în Bac!

Postat acum

on

De către

A fost afișat calendarul examenului de Bac, ce se va desfășura pe parcursul lunii iunie. Ca să poată susține prima sesiune din acest an, absolvenții de clasa a XII-a trebuie să se înscrie, în perioada 23-27 mai. Exemenele încep pe 6 iunie și se termină pe 23 iunie, iar rezultatele se afișează pe 27 iunie și pe 28 de pot depune contestații. Calendarul complet, aici:

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Elevi din Târgu Jiu, calificați la un festival internațional de film

Postat acum

on

De către

Scurtmetrajul ,,Une vie d’ado en 2022”, realizat de Victor-Ioan Stoian, elev în clasa a X-a B, și de trupa de teatru francofon ,,Partage!” a Colegiului Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, a fost selectat pentru a participa la Festivalul Internațional al  Filmului de Prevenire, Cetățenie și Tineret FestiPREV din La Rochelle, din Franța. La preselecție au fost înscrise 156 de filmulețe din 9 țări. 36 de scurtmetraje vor fi difuzate în finală, 33 fiind producții franceze și 3 străine(Belgia, Benin și România). „Scurtmetrajul nostru vorbește despre modul în care Pandemia a bulversat viețile adolescenților, despre rutina obsedantă a ultimilor 2 ani, dar și despre modalitățile de a ieși din capcana izolării și a depresiei. Toate filmele selectate vor fi postate pe canalul de You Tube și pe pagina de Internet a Festivalului FestiPREV pe data de 12 mai și, timp de 3 zile, publicul își va putea vota cele 5 filme favorite accesând un cod QR”, au anun’at reprezentan’ii Colegiului Tudor Vladimirescu, din municipiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR