Connect with us

EDUCAȚIE

Opt școli și grădinițe din Târgu Jiu au rata de vaccinare sub 60%

Postat acum

on

Numărul unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu care ar trebui să intre pe învățământ online a crescut la nivelul orașului, nu a scăzut. Practic, dacă săptămâna trecută au fost sub procent două grădinițe din Târgu Jiu, o școală gimnazială, un liceu și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, acum numărul unităților care raportează o vaccinare de sub 60% a crescut la nouă(opt unități școlare și centrul de mai sus), din listă ieșit Liceul de Arte care raportează acum 63% vaccinare și Grădinița Vis de Copil din municipiu.

Practic, cu un procent de vaccinare sub 60% este: Grădiniță Samariteanul, Grădinița cu Program Prelungit Nr.7 Tg.Jiu, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Tg.Jiu, Grădinița cu Program Prelungit Preajba(zero vaccinare), Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic, Școală Gimnazială Ecaterina Teodoroiu și Școala Postliceală Omenia.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    14 noiembrie 2021 at 08:37

    NU SE VACCINEAZA PENTRU ORE ONLINE LA CARE STIU CA NU FAC NIMIC SI IAU BANII DEGEABA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

O campioană mondială vine la Târgu Jiu

Postat acum

on

Pe 27 septembrie, începând cu ora 17,00 elevii din Târgu Jiu au întâlnire cu Denisa Tîlvescu, multiplă campioană europeană și mondială la canotaj, la hub-ul“ Europa pentru tineri”. Tinerii vor discuta cu sportiva despre oportunitățile pe care i le-a oferit Uniunea Europeană în parcursul său profesional.

„Participă, alături de noi, Ambasadorii Juniori – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și elevi ai C.N.E.T. – Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, interesați de avantajele oferite tinerilor de către Uniunea Europeană și de cum pot să devină cetățeni europeni activi. Dacă dorești să participi și tu, te rugăm să ne contactezi la tel. +40 (783) 062 900. Persoană contact: Oprea Patricia”, conform organizatorilor.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Veste bună pentru elevii gorjeni

Postat acum

on

Veste bună pentru elevii şi profesorii din Gorj și din România. Aceștia vor avea în scurt o zi liberă. Motivul este Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie. În acest an, ziua de 5 octombrie pică într-o zi de joi, așadar elevii vor merge la școală numai patru zile în săptămâna 2-8 octombrie. Ziua Educației este celebrată în fiecare an, la nivel mondial, pe data de 5 octombrie, încă din anul 1994.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

23 de elevi performanți și 2 profesori, invitați la Bruxelles de europarlamentarul Marinescu

Postat acum

on

De către

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, anunță că un grup de elevi cu rezultate la învățătură și doi profesori au plecat în capitală Belgiei, la invitația europarlamentarului liberal Marian-Jean Marinescu.

„Sunt bucuros să vă anunț că în această dimineață, 23 de elevi performanți și dedicați, însoțiți de 2 profesori cu aceleași calități, au pornit într-o excursie de neuitat la Bruxelles – o recompensă bine meritată pentru eforturile lor excepționale în cadrul școlii. Îi mulțumesc domnului europarlamentar liberal Marian-Jean Marinescu pentru invitație, dar și colegilor din PNL Gorj pentru susținerea propunerii privind deplasarea la Bruxelles a elevilor merituoși din județul nostru.Vă felicit încă o dată pentru performanțele voastre excepționale și vă doresc o excursie plină de descoperiri și bucurii”, a transmis prefectul de Gorj, Iulian Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR