Connect with us

ACTUALITATE

Oficial! Listele finale cu primăriile PSD, PNL și AUR

Postat acum

on

0 Shares

Alegerile locale pentru funcția de primar s-au încheiat. Lupta a fost una strânsă pentru fiecare localitate în parte, iar rezultatele vorbesc de la sine. În județul Gorj, la final de alegeri, cetățenii și-au ales primari din rândul partidelor PSD (50), PNL (17)  și AUR (3).

 

Pe lista PNL se regăsesc următoarele localități:

1. Albeni

2. Alimpești

3. Aninoasa

4. Berlești

5. Câlnic

6. Ciuperceni

7. Fărcășești

8. Licurici

9. Plopșoru

10. Roșia de Amaradia

11. Rovinari

12. Săcelu

13. Samarinești

14. Schela

15. Turceni

16. Turcinești

17. Urdari

Pe lista PSD se găsesc localitățile:

1. Arcani

2. Baia de Fier

3. Bălănești

4. Bălești

5. Bâlteni

6. Bărbătești

7. Bengești Ciocadia

8. Bolboși

9. Borăscu

10. Brănești

11. Bumbești Jiu

12. Bumbești Pițic

13. Bustuchin

14. Cătunele

15. Crasna

16. Crușeț

17. Dănciulești

18. Dănești

19. Dragotești

20. Drăguțești

21. Glogova

22. Godinești

23. Hurezeani

24. Ionești

25. Jupânești

26. Lelești

27. Logrești

28. Mătăsari

29. Motru

30. Mușetești

31. Negomir

32. Novaci

33. Padeș

34. Peștișani

35. Polovragi

36. Prigoria

37. Runcu

38. Săulești

39. Scoarța

40. Slivilești

41. Stănești

42.Tânțăreni

43. Târgu Cărbunești

44. Târgu Jiu

45. Telești

46. Țicleni

47. Turburea

48. Tismana

49. Văgiulești

50. Vladimir

Cele 3 localități cu primari AUR sunt următoarele:

1. Căpreni

2. Stejari

3. Stoina

 

Din cele 70 de localități gorjene, scorurile sunt: 50 PSD, 17 PNL și 3 AUR.

0 Shares
Publicitate

ACTUALITATE

Radiologul Eugen Lăcătușu deschide clinica EcoScan, lângă spitalul 700. Medici de renume se alătură echipei

Postat acum

on

De către

Dr. Eugen Lăcătușu este un medic specialist în radiologie și imagistică medicală, activând în Târgu Jiu. El este cunoscut pentru competențele sale în tomografie computerizată (CT) și rezonanță magnetică (RMN).

Dr. Lăcătușu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și a participat la diverse cursuri de perfecționare anuală. Este recunoscut pentru profesionalismul și deschiderea sa către noile tehnologii medicale, precum și pentru modul calm și răbdător în care interacționează cu pacienții.

Lăcătușu este recunoscut atât la nivel local cât și național. Câteva spitale mari din București de stat trimit pentru diagnostice precise către doctorul Lăcătușu.

Radiologul Lăcătușu a deschis clinica EcoScan, având alături o echipă de profesioniști. Printre aceștia se numără Dr. Cristian Nedelcuță, medic primar urolog, doctor în Științe Medicale.


Dr. Cristian Nedelcuță

Echipei Doctorului Lăcătușu se alătură și un cunoscut medic gastroenterolog dar și un medic specialist în pneumologie. În viitor, în cadrul clinicii se vor oferi consultații și pe partea de chirurgie generală de către un cunoscut chirurg din capitală.

Clinica se găsește pe strada 23 August, lângă Spitalul 700.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Romanescu: “Am preluat noile mandate după câștigarea alegerilor locale”

Postat acum

on

De către

Mandatele pentru Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu au fost ridicate, astăzi, de candidații PSD, AUR și Partidul Verde, iar mandatele consilierilor PNL au fost ridicate de reprezentantul partidului în Circumscripția Municipală Nr. 1 Târgu Jiu, Eduard Berca.

Pe rețelele sociale, primarul Marcel Romanescu, câștigătorul alegerilor locale din 9 iunie, a anunțat că noile mandate au fost preluate. Acesta a postat inclusiv un filmuleț pe platforma Tik Tok pentru a transmite acest lucru.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

240 de preșcolari, vizitați de polițiști

Postat acum

on

De către

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu Jiu au primit azi în vizită polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Biroul Siguranța Școlară, Serviciul Rutier și Serviciul Criminalistic.

Copiii au învățat regulile de circulaţie dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni și au experimentat amprentarea, despre care au învățat că este o tehnică folosită de polițiști pentru identificarea anumitor categorii de persoane.

Totodată, ei au avut ocazia să se întâlnească cu câinele de urmă ”Vas”, din rasa ciobănesc german, folosit în activitățile de căutare specifice muncii de poliție, care, împreună cu conducătorul lui, a făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care l-au răsplătit cu aplauze.

La întâlnirea cu polițiștii, discuțiile cu preșcolarii au vizat și promovarea unui comportament antivictimal și conștientizarea riscurilor la care se expun prin neglijarea normelor de conduită.

Prin intermediul acestui tip de activități, copiii înțeleg care este rolul polițistului în societate și sunt încurajați să aibă încredere în polițiști și în instituția poliției.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!