Connect with us

EVENIMENTE

Off Road, la Runcu, în weekend

Postat acum

on

Week-endul viitor se anunță unul cu multa adrenalină și cai putere, la Runcu. În zonă se va desfășura o competiție de Off Road. Organizatorii au luat deja primele măsuri de siguranță, apelând la jandarmi. „În perioada 17-19 iunie a.c., jandarmii din cadrul Postului Montan Runcu împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la competiția sportivă X3M Off Road Challenge Runcu, Gorj organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv”, arată un comunicat al Jandarmeriei Gorj Traseul de desfășurare a competiției nu este poziționat într-o zonă cu populație, iar spectatorilor li se recomandă să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine publică, să nu părăsească perimetrul destinat publicului pentru a fi în siguranță, să nu pătrundă pe traseul stabilit pentru competiție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident la Pișteștii din Deal, un BMW avariat! O ambulanță la fața locului

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe raza comunei Scoarța, la Pișteștii din Deal. Două mașini s-au ciocnit, un BMW fiind avariat. Locuitori din zonă s-au adunat la locul evenimentului, a venit poliția dar și o ambulanță.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR