Connect with us

COMUNITATE

Octogenar din Plopșoru, căutat prin pădure de către zeci de persoane

Postat acum

on

La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, de 41 de ani, despre faptul că tatăl sau, BORDEI ION, de 84 de ani, din comuna Plopșoru, satul Olari, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 februarie a.c. şi nu ar mai fi revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,65 m, greutate 55-60 kg, constituţie astenica, păr cărunt cu chelie în față, ochi căprui, față ovală.

În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu un pulover și o vestă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta cizme din cauciuc.

Polițiștii, împreună cu lucrătorii IJJ și ISU Gorj, 10 voluntari, cu ATV-uri și autoturisme de teren și patru pădurari, din cadrul Ocolului Silvic Turceni, efectuează căutări în zona împădurită, din apropierea locuinței persoanei dispărute.

Pentru a oferi orice detalii, cu privire la identificarea persoanei dispărute, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112, sau să va deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Acces limitat pe DN67C Rânca-Obârșia Lotrului

Postat acum

on

De către

Accesul pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00, din cauza condiţiilor meteo, a precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a SDN, decizia deschiderii mai târziu a tronsonului de drum a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru ca circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

„Din cauza condiţiilor meteo, precipitaţii şi temperaturi scăzute ce duc la apariţia poleiului pe timpul nopţii, SDN Târgu-Jiu a decis ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00. (…) Seara, accesul este permis până la ora 17,00, având în vedere că se întunecă mai devreme şi temperaturile scad pe timpul nopţii”, au transmis reprezentanţii SDN.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

12.000 de gorjeni ies în stradă. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Aproximativ 12.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris la o acțiune de curățenie, ce se desfășoară în întreaga țară. Mâine, începând cu ora 9.00, în județul Gorj va avea loc acțiunea „Let’s Do It, Romania!”, acțiune ce trebuia să aibă loc în data de 17 septembrie, însă, din cauza ploii, s-a amânat pentru sâmbătă, 24 septembrie. Anul trecut, voluntarii au adunat tone de gunoaie din păruri, de pe marginea apelor și a drumurilor din județ.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat de mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central din Târgu Jiu, cu ocazia Festivalului Luminii, duminică, în intervalul 17:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVI-a la nivel național și la cea de-a XI-a ediție la Târgu Jiu și este organizat de Cercetașii României. Timp de patru ore, se vor desfășura ateliere atractive pentru copii și adulți, iar de la ora 20:00 se vor aprinde pastilele de lumânări din gulguțe, pe aleile principale ale parcului.

Ideea „Festivalului Luminii“ a apărut în anul 2004, când câțiva cercetași din Cluj-Napoca au încercat să le amintească oamenilor de frumusețea lucrurile mărunte din viața lor.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR