Connect with us

POLITICĂ

Obiectivul viitorilor parlamentari PSD Gorj: continuarea investițiilor în infrastructura rutieră!

Postat acum

on

Parlamentarii PSD din județul Gorj s-au implicat activ în vederea modernizării infrastructurii rutiere din județ, atât în perioada în care Partidul Social Democrat s-a aflat la guvernare, cât și din opoziție. Printre cei mai activi parlamentari s-a aflat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care, la acest capitol, în mandatul 2016-2020, și-a propus realizarea a două obiective în Gorj și anume Drumul Expres Târgu Jiu-Craiova și reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă.

În ceea ce privește Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, un proiect de suflet al deputatului Mihai Weber, pentru care acesta s-a bătut în ultimii ani, a avut alocată de către Guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în guvernarea PNL, în ciuda numeroaselor promisiuni ale premierului Ludovic Orban.
Județul Gorj este unul mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social. Realizarea acestei investiții este prioritară pentru viitorul deputat Mihai Weber și a echipei cu care va merge în Parlamentul României.

De asemenea, deputatul Mihai Weber a oferit sprijin pentru reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă, proiect deja finalizat.
Investiția reprezintă rodul unei bune colaborări dintre parlamentarul PSD, primari și cetățeni din județul Gorj. La începutul anului 2019, mai mulți locuitori din Runcu, Lelești, Peștișani, Arcani, Tismana, Padeș i-au solicitat deputatului Mihai Weber, în vederea urgentării începerii reabilitării DN 67D. Acesta le-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a grăbi începerea lucrărilor , iar astfel, în toamna anului 2020, a fost finalizată reabilitarea acestui tronson. Important este că la 200 de ani de la începutul Revoluției lui Tudor Vladimirescu din 1821, vom putea ajunge la Padeș pentru a rememora și celebra Proclamația de la Padeș pe o infrastructură rutieră modernizată.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR