Connect with us

POLITICĂ

Obiectivul viitorilor parlamentari PSD Gorj: continuarea investițiilor în infrastructura rutieră!

Postat acum

on

Parlamentarii PSD din județul Gorj s-au implicat activ în vederea modernizării infrastructurii rutiere din județ, atât în perioada în care Partidul Social Democrat s-a aflat la guvernare, cât și din opoziție. Printre cei mai activi parlamentari s-a aflat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care, la acest capitol, în mandatul 2016-2020, și-a propus realizarea a două obiective în Gorj și anume Drumul Expres Târgu Jiu-Craiova și reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă.

În ceea ce privește Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, un proiect de suflet al deputatului Mihai Weber, pentru care acesta s-a bătut în ultimii ani, a avut alocată de către Guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în guvernarea PNL, în ciuda numeroaselor promisiuni ale premierului Ludovic Orban.
Județul Gorj este unul mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social. Realizarea acestei investiții este prioritară pentru viitorul deputat Mihai Weber și a echipei cu care va merge în Parlamentul României.

De asemenea, deputatul Mihai Weber a oferit sprijin pentru reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă, proiect deja finalizat.
Investiția reprezintă rodul unei bune colaborări dintre parlamentarul PSD, primari și cetățeni din județul Gorj. La începutul anului 2019, mai mulți locuitori din Runcu, Lelești, Peștișani, Arcani, Tismana, Padeș i-au solicitat deputatului Mihai Weber, în vederea urgentării începerii reabilitării DN 67D. Acesta le-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a grăbi începerea lucrărilor , iar astfel, în toamna anului 2020, a fost finalizată reabilitarea acestui tronson. Important este că la 200 de ani de la începutul Revoluției lui Tudor Vladimirescu din 1821, vom putea ajunge la Padeș pentru a rememora și celebra Proclamația de la Padeș pe o infrastructură rutieră modernizată.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Dan Vîlceanu, audiat

Postat acum

on

De către

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este audiat la această oră, în Parlament. Audierea vine odată cu propunerea lui, pentru postul de ministru al Fondurilor Europene. Întreaga listă de miniștri este audiată, azi, iar avizele pe care le vor primi cei propuși să ocupe funcții în ministere sunt consultative. După această etapă, urmează votul în plenul Palmanentului, care este decisiv pentru viitorul guvern.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache își anunță demisia din PNL

Postat acum

on

De către

Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL. „Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea.
Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni”, a transmis senatorul, în această dimineață.
Acuzele sunt dure, la adresa conducerii partidului. Iordache reproșează liderilor actuali că nu au luat măsuri pentru populație. „Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.
Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.
Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.
La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei”, a continuat senatorul Ion Iordache.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cere un ministru de la Gorj

Postat acum

on

De către

Liberalii gorjeni riscă să piardă avantajul obținut în timpul mandatului lui Florin Cîțu, când au avut un ministru și mai mulți secretari de stat. Marcel Romanescu speră ca unul dintre membrii de la Gorj să obțină un post în noul guvern, considerând că asta ar aduce un beneficiu pentru autoritățile locale.

Ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, este vehiculat pentru un nou post, însă susținerea liberalului gorjean nu este sigură.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR