Connect with us

POLITICĂ

Obiectivul viitorilor parlamentari PSD Gorj: continuarea investițiilor în infrastructura rutieră!

Postat acum

on

Parlamentarii PSD din județul Gorj s-au implicat activ în vederea modernizării infrastructurii rutiere din județ, atât în perioada în care Partidul Social Democrat s-a aflat la guvernare, cât și din opoziție. Printre cei mai activi parlamentari s-a aflat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care, la acest capitol, în mandatul 2016-2020, și-a propus realizarea a două obiective în Gorj și anume Drumul Expres Târgu Jiu-Craiova și reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă.

În ceea ce privește Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, un proiect de suflet al deputatului Mihai Weber, pentru care acesta s-a bătut în ultimii ani, a avut alocată de către Guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în guvernarea PNL, în ciuda numeroaselor promisiuni ale premierului Ludovic Orban.
Județul Gorj este unul mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social. Realizarea acestei investiții este prioritară pentru viitorul deputat Mihai Weber și a echipei cu care va merge în Parlamentul României.

De asemenea, deputatul Mihai Weber a oferit sprijin pentru reabilitarea DN 67D, Târgu-Jiu – Baia de Aramă, proiect deja finalizat.
Investiția reprezintă rodul unei bune colaborări dintre parlamentarul PSD, primari și cetățeni din județul Gorj. La începutul anului 2019, mai mulți locuitori din Runcu, Lelești, Peștișani, Arcani, Tismana, Padeș i-au solicitat deputatului Mihai Weber, în vederea urgentării începerii reabilitării DN 67D. Acesta le-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a grăbi începerea lucrărilor , iar astfel, în toamna anului 2020, a fost finalizată reabilitarea acestui tronson. Important este că la 200 de ani de la începutul Revoluției lui Tudor Vladimirescu din 1821, vom putea ajunge la Padeș pentru a rememora și celebra Proclamația de la Padeș pe o infrastructură rutieră modernizată.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:4120:12 EEST
Se simt: 2°C
Vânt : 3km/h NNW
Umiditate : 77%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/1°C
14/6°C
8/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR