Connect with us

COMUNITATE

Nunțile, botezurile și mesele festive, fără limite de invitați

Postat acum

on

Nunțile, botezurile și mesele festive pot fi organizate de la 1 iunie fără limită de persoane.  Condiția este ca toți participanții să fie vaccinați. Șeful DSU, Raed Arafat, a spus că de verificarea acestui lucru vor fi responsabili organizatorii evenimentului. El a dat exemplul nunților și a sugerat că mirii pot anunța prin intermediul invitației că nuntașii trebuie să aibă la ei dovada vaccinării.

La intrare sau cine invită trebuie să se asigure că au fie pe telefon, fie hârtia care demonstrează că au fost vaccinate. În cazul unui control, dacă persoanele care se găsesc la interior nu sunt cu astfel de documente, atunci răspunde organizatorul”, a spus Raed Arafat într-o conferință de presă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Căprioară salvată dintr-un canal din incinta Termocentralei Rovinari

Postat acum

on

De către

„În aceasta dimineata, puțin dupa ora 08:00, am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unei căprioare dint-un canal in incinta Termocentralei Rovinari”, a anunțat ISU Gorj.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul subunității noastre de la Rovinari care a reușit să scoată căprioara teafără.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gorjenii se înghesuie la concediile în străinătate

Postat acum

on

De către

Gorjenii se înghesuie la concedii în afara țării. Numărul pașapoartelor emise în prima jumătate a anului a depășit numărul celor eliberate în 2021, pe parcursul întregului an. Până acum, Serviciul de Pașapoarte Gorj a emis 20.000 de acte, în timp ce anul trecut au fost solicitate 17.000, până la finalul lunii decembrie.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zgomot infernal la patru dimineața! Se lucrează matinal pe Narciselor

Postat acum

on

De către

Se lucrează haotic în municipiul Târgu Jiu. Cu riscul însă de a-și pune cetățenii in cap, autoritatea locală a dat ordin că lucrările edilitare să se realizeze până la ore târzii din noapte sau până să se crape de ziua. Asta s-a întâmplat chiar duminică spre luni în zona Narciselor. Zgomotul făcut de utilaje a trezit din somn locatarii.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR