Connect with us

COMUNITATE

Novaciul, orașul magic, îl așteaptă pe Moș Crăciun

Postat acum

on

Un grup de voluntari cu origini în Novaci au reușit să înfrumusețeze orașul condus de către Dumitru Leuștean.

Tineri elevi dar și profesori, medici, juriști, antreprenori și reprezentanți ai autorității locale au confecționat cu mâinile lor diverse decorațiuni pe care le-au pictat și așezat în mai multe locuri din oraș.

Atracția localității este cutia poștală unde se pot pune scrisorile către Moș Crăciun.

„Am avut astăzi o zi exceptională alături de cei mai grozavi voluntari pe care îi are acest oraș. Să le spun numele, este imposibil.

Sunt mulți si valoroși. Important este că foarte multi elevi au primit pe viu lectii de voluntariat de la profesori, medici, juriști, antreprenori si reprezentanti ai autoritătilor locale.

Proiectul „Novaci-orașul magic” ne-a reunit într-o acțiune al cărei scop a vizat FRUMOSUL din jurul nostru.

În calitate de coordonator al voluntarilor, vă felicit pe toti cei care ati fost alături de noi!

Lucrările voastre sunt deosebite, adaptate specificului local, evenimentului și felului de a fi al novăcenilor.

Mulțumesc pentru implicare voluntarilor elevi ai liceului din Novaci care în frunte cu profesorul Adrian Popica și Giugiulan Iulia ne-au fost de un real folos!”, a transmis Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură Novaci, sufletul acestei acțiuni.

„Mulțumesc voluntarilor cu origini novăcene veniti din Tg.Jiu, Craiova și București!

Și nu în ultimul rând, îmi exprim respectul față de munca și implicarea extraordinară, cu întreaga familie, a doamnelor Simona Stănișel și Daciana Ungureanu, membre ale echipei de coordonare a proiectului!

Să fiți sănătoși si să aveți sărbători frumoase, fericiți că ati reușit să bucurati privirile și sufletul iubitorilor de frumos!”, a completat directorul instituției de cultură.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Acces limitat pe DN67C Rânca-Obârșia Lotrului

Postat acum

on

De către

Accesul pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00, din cauza condiţiilor meteo, a precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a SDN, decizia deschiderii mai târziu a tronsonului de drum a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru ca circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

„Din cauza condiţiilor meteo, precipitaţii şi temperaturi scăzute ce duc la apariţia poleiului pe timpul nopţii, SDN Târgu-Jiu a decis ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00. (…) Seara, accesul este permis până la ora 17,00, având în vedere că se întunecă mai devreme şi temperaturile scad pe timpul nopţii”, au transmis reprezentanţii SDN.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

12.000 de gorjeni ies în stradă. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Aproximativ 12.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris la o acțiune de curățenie, ce se desfășoară în întreaga țară. Mâine, începând cu ora 9.00, în județul Gorj va avea loc acțiunea „Let’s Do It, Romania!”, acțiune ce trebuia să aibă loc în data de 17 septembrie, însă, din cauza ploii, s-a amânat pentru sâmbătă, 24 septembrie. Anul trecut, voluntarii au adunat tone de gunoaie din păruri, de pe marginea apelor și a drumurilor din județ.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat de mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central din Târgu Jiu, cu ocazia Festivalului Luminii, duminică, în intervalul 17:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVI-a la nivel național și la cea de-a XI-a ediție la Târgu Jiu și este organizat de Cercetașii României. Timp de patru ore, se vor desfășura ateliere atractive pentru copii și adulți, iar de la ora 20:00 se vor aprinde pastilele de lumânări din gulguțe, pe aleile principale ale parcului.

Ideea „Festivalului Luminii“ a apărut în anul 2004, când câțiva cercetași din Cluj-Napoca au încercat să le amintească oamenilor de frumusețea lucrurile mărunte din viața lor.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR