Connect with us

COMUNITATE

Novaciul, orașul magic, îl așteaptă pe Moș Crăciun

Postat acum

on

Un grup de voluntari cu origini în Novaci au reușit să înfrumusețeze orașul condus de către Dumitru Leuștean.

Tineri elevi dar și profesori, medici, juriști, antreprenori și reprezentanți ai autorității locale au confecționat cu mâinile lor diverse decorațiuni pe care le-au pictat și așezat în mai multe locuri din oraș.

Atracția localității este cutia poștală unde se pot pune scrisorile către Moș Crăciun.

„Am avut astăzi o zi exceptională alături de cei mai grozavi voluntari pe care îi are acest oraș. Să le spun numele, este imposibil.

Sunt mulți si valoroși. Important este că foarte multi elevi au primit pe viu lectii de voluntariat de la profesori, medici, juriști, antreprenori si reprezentanti ai autoritătilor locale.

Proiectul „Novaci-orașul magic” ne-a reunit într-o acțiune al cărei scop a vizat FRUMOSUL din jurul nostru.

În calitate de coordonator al voluntarilor, vă felicit pe toti cei care ati fost alături de noi!

Lucrările voastre sunt deosebite, adaptate specificului local, evenimentului și felului de a fi al novăcenilor.

Mulțumesc pentru implicare voluntarilor elevi ai liceului din Novaci care în frunte cu profesorul Adrian Popica și Giugiulan Iulia ne-au fost de un real folos!”, a transmis Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură Novaci, sufletul acestei acțiuni.

„Mulțumesc voluntarilor cu origini novăcene veniti din Tg.Jiu, Craiova și București!

Și nu în ultimul rând, îmi exprim respectul față de munca și implicarea extraordinară, cu întreaga familie, a doamnelor Simona Stănișel și Daciana Ungureanu, membre ale echipei de coordonare a proiectului!

Să fiți sănătoși si să aveți sărbători frumoase, fericiți că ati reușit să bucurati privirile și sufletul iubitorilor de frumos!”, a completat directorul instituției de cultură.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Viitorii jandarmi, în practică la IJJ Gorj

Postat acum

on

De către

Începând de astăzi, 30 ianuarie până în 24 februarie, un număr de 44 elevi de la Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareş” Fălticeni, vor efectua stagiul de practică la structurile de pază şi protecţie instituţională ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj din municipiile Târgu-Jiu și Motru precum și localităţile Târgu-Cărbuneşti, Bumbeşti-Jiu, Rovinari și Novaci.

Pe întregul stagiu de practică, elevii vor fi îndrumaţi de tutorii profesionali stabiliți și vor executa misiuni specifice de pază și protecție instituțională împreună cu aceștia în scopul însușirii modului de acțiune în cadrul elementelor din dispozitivele de pază și formarea deprinderilor practice.

„Având în vedere că este ultimul lor stagiu de practică, le urăm succes iar după absolvire îi aşteptăm să revină în cadrul unității ca jandarmi gorjeni”, a transmis IJJ Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Sindicaliști din CEO, la protest în fața Înaltei Curți

Postat acum

on

De către

Manu Tomescu, Constantin Mitrescu și alți lideri din Sindicatul Energia Rovinari, au protestat astăzi, la București, în fața Înaltei Curți, alături de alți sindicaliști din țară. De altfel, sindicaliştii din domeniul energiei au apelat la acest demers în ziua în care instanţa ar fi trebuit să se pronunţe cu privire la scăderea vârstei de pensionare.

„Astăzi suntem în București să ne strigăm DREPTATEA în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție! Noi ne luptăm pentru ca salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia să nu ajungă în situația colegilor de la Mintia sau celelalte termocentrale închise fără ca muncitorilor din acele termocentrale să le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile! Nu vrem și nu acceptăm sub nici o formă ca salariaților din C.E.Oltenia să nu le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile, iar prevederile legii nr.197/2021 trebuie aplicate în totalitate așa cum sunt publicate în Monitorul Oficial! Suntem aici pentru toți minerii și energeticienii din C.E.Oltenia! …și pentru cei care s-au pensionat, dar mai ales pentru cei care mai sunt în activitate”, a transmis Tomescu.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, care a asigurat măsurile de ordine la protest, manifestarea a fost avizată până la ora 13.00. În ciuda protestului, magistrații au amânat sentința.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A mai murit un angajat CEO. Avea 50 de ani

Postat acum

on

De către

Încă un angajat CEO a murit, în această dimineață. Bărbatul lucra la Cariera Pinoasa și avea 50 de ani. „Oamenii de la Cariera Pinoasa mă anunță și mă roagă să fac o postare despre faptul că am mai pierdut un coleg! Este vorba despre decesul lui Călinoiu Nicolae, care avea 50 de ani și lucra ca excavatorist la Cariera Pinoasa.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Manu Tomescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR