Connect with us

COMUNITATE

Noul bazin de înot de la Tg Jiu, folosit pe bază de regulament

Postat acum

on

Bazinul de înot de la Târgu Jiu va fi dat în folosință, însă nu oricum, ci pe baza unui regulament de utilizare. Obiectivul recepționat recent va fi dat în administrare societății Edilitara, care se va ocupa de el. Autoritățile spun că bazinul va fi deschis publicului, de la începutul anului viitor. „Trebuie să elaboreze în perioada următoare Regulamentul pentru folosirea bazinului și va fi în dezbatere publică. Nu am mai avut un astfel de bazin în Târgu Jiu și nici în Gorj. Este un bazin didactic în primul rând. Va fi folosit de către elevi, dar și de către adulți. Vom avea un regulament clar legat de cum se va proceda. În primul rând vom avea discuții cu directorii de școli care vor face o evaluare legat de numărul de clase care vor să folosească bazinul și cu ce frecvență. Vor fi programări. Apoi vedem și ce prețuri se vor stabili pentru adulți. Avem nevoie și la bazin de personal de specialitate care să intervină la nevoie. Bazinul va fi deschis 7 zile din 7. Cred că de la 1 ianuarie 2023 vom avea totul pus la punct. Încercăm și mai devreme”, a declarat viceprimarul Bogdan Bejinaru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

A găsit o sumă de bani și a dus-o la poliție. Ce i-a transmis păgubitului

Postat acum

on

De către

Gest apreciabil, al unui tânăr din municipiul Motru. A găsit bani în parcarea unui hipermarket, i-a dus la poliție și a anunțat pe rețeaua de socializare, ca păgubitul să știe unde să-i caute. „În seara de 28.11, în parcarea complexului Ghiocela, am găsit o sumă de bani. Cari i-a pierdut îi găsește la postul de poliție Motru”, a anunțat gorjeanul, care acum este apreciat de localnici și nu numai, zeci de mesaje fiind postate pe rețeaua de socializare.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un tânăr are nevoie de o proteză, să se poată deplasa

Postat acum

on

De către

Un tânăr de 23 de ani, din Motru, are nevoie urgentă de o proteză pentru picior, pentru a se putea deplasa. Adrian Nicolcea nu are piciorul stâng, iar proteza pe care o are tot din donații, nu mai poate fi folosită. Proteza costă 15.000 de lei, iar autoritățile locale s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri, pentru achiziționarea uneia noi. „Împreună reușim. Adrian va avea o proteză corespunzătoare în următoarea perioadă”, a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega. Persoanele care doresc să ajute pot dona pentru proteza lui Adrian.
RO54BTRLRONCRT0CE8913401
Coricovac Marian Cristian
Cu specificația (Donație Adrian Nicolcea)

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Masă caldă pentru școlarii și preșcolarii de la Roșia de Amaradia

Postat acum

on

De către

Primarul Liviu Cotojman a anunțat că a prins finanțare pentru un proiect care se adresează elevilor ce frecventează cursurile școlare la unitățile de învățământ de pe raza localității.

Astfel, „începând cu data de 05.12.2022 la toți elevii(preșcolari, ciclul primar, ciclul gimnazial și liceu) li se va acorda, zilnic, o masă caldă (care va fi servită în pauza mare), în regim de caterig”, a anunțat edilul local.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR