Connect with us

MONDEN

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Postat acum

on

0 Shares

Noi amănunte au ieșit la iveală, în cazul morții fulgerătoare a cunoscutului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, unde artistul a decedat sâmbătă, a declarat că Mâțu Stoian ar fi avut plămânii afectați. „Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el. Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a declarat directorul medical al SJU Reşiţa, citat de presa centrală.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Firmele unui gorjean celebru, datorii de peste 15 milioane de lei

Postat acum

on

De către

Cătălin Măruță și soția sa sunt urmăriți și iubiți de milioane de români, dar în afacerile celor doi lucrurile nu stau la fel de strălucit. Firmele cuplului Andra – Măruță se confruntă cu datorii enorme.

Soții au împreună patru firme extrem de profitabile, însă, în același timp, toate sunt datornice cu sume consistente, potrivit datelor fiscale de la finalul anului 2022.

Plan B Music SRL, firma în care Cătălin Măruță deține 20% și Andra, 80%, avea la finalul anului 2022 și datorii de 3,1 milioane de lei. Ocean Music SRL, la care Măruță are 80% din părțile sociale și Andra, 20%, avea datorii la sfârșitul lui 2022 de 4,8 milioane de lei. În Studio 78 SRL, Măruță are 90% din părțile sociale iar Andra 10%. Datoriile firmei sunt de peste 3,4 milioane de lei. La Andra Records SRL, soții Măruță își împart în mod egal părțile sociale, însă și datoriile, în valoare de 4,5 milioane de lei.

În total, cele patru firme cumulau datorii de 15,8 milioane de lei la finalul lui 2022.

În aprilie 2023, Andra și Măruță au decis să-și lichideze o firmă pe care o dețineau împreună, Sunny Music SRL. La o lună distanță, în mai 2023, cei doi au deschis firma Avocado Music SRL. Tot în 2023, soții Măruță au mai înființat alte două firme, Oscar House și Lion 23 Film.

Toate firmele soților Măruță au profil muzical sau cinematografic. În același an fiscal, 2022, cele patru afaceri au avut avut o cifră de afaceri netă cumulate de 15,6 milioane lei în 2022, de cel puţin două ori mare decât în 2021, arată calculele economica.net pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Foto: Petrecere cu animatoare, într-o sală de jocuri de noroc din Motru

Postat acum

on

De către

Băieții bagă banii la mașinuțe iar fetele dansează, pe jumătate dezbracate. Aceasta este atmosfera, vineri seara, într-o sală de jocuri din Motru, care a pus la bătaie premii mari pentru împătimiții jocurilor de noroc.

Premii de zece mii de lei se acordă în cadrul unei extrageri pregătite de organizatorii într-o atmosferă cu muzică, DJ și fete care se unduiesc printre aparatele cu ecrane colorate. Se joacă sume mari, pentru premii pe măsură, organizatorii fiind inventivi pentru a atrage clienți din diverse medii, modelul fiind practicat deja cu succes în orașele mari.

Continuă să citeşti

MONDEN

Fosta parteneră a unui patron din Târgu Jiu, ședință foto ”hot” în America

Postat acum

on

De către

Fosta parteneră de viață a patronului hotelului Rais, din Târgu Jiu, se poate lăuda că a testat visul american, din care a rămas cu amintiri, pe care le-a imortalizat în adevărate ședințe foto. Tânăra a petrecut un sejur, la finalul anului, în Miami. Voluptuoasa brunetă s-a pozat în locațiile pe care le-a vizitat, punându-și în evidență silueta de invidiat pe care o are. Mămică a unui băiețel, târgujianca are o talie de fotomodel. Conștientă de atuurile pe care natura i le-a oferit, tânăra pozează frecvent și împărtășește imaginile, pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!