Connect with us

Uncategorized

Noi cazuri de COVID-19 în centrele DGASPC Gorj

Postat acum

on

Noi cazuri de imbolnăviri cu noul coronavirus in centrele DGASPC Gorj. La data de 19.11.2020, situaţia angajaților și beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, confirmaţi cu noul COVID-19 este după cum urmează:
– în centrele rezidențiale pentru adulți: 10 rezultate pozitive în rândul angajaților
– în centrele rezidențiale pentru copii: 16 rezultate pozitive în rândul angajaților și 5 în rândul beneficiarilor.

„Activitatea la nivelul centrelor rezidențiale din subordinea DGASPC Gorj se desfășoară în parametri normali, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție prevăzute de legislația în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2: obligativitatea purtării măștilor și mănușilor de protecție, utilizarea soluțiilor dezinfectante pentru mâini și pentru suprafețe, păstrarea unei distanțe sociale de minim 1,5 metri, măsurarea temperaturii atât a angajaților la intrarea în tură, cât și a beneficiarilor (de cel puțin două ori pe zi).
Mizăm în continuare pe responsabilitatea angajaților în respectarea tuturor măsurilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, astfel încât beneficiarii serviciilor sociale să fie protejați”, au transmis reprezentanții DGASPC Gorj.

În continuare, se efectuează săptămânal circa 600-700 de teste, atât în rândul angajaților, cât și al beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gorj Express Tv

Video-Secretele afacerii Carpet Wash, investiția inteligentă într-o spălătorie profesională de covoare!

Postat acum

on

De către

Targujianul Cătălin Popescu, de 39 de ani, și-a descoperit vocația de antreprenor în plină pandemie, când timpul său liber a fost motivația de a începe ceva nou, inovativ și care să producă bani. A decis să acceseze fonduri europene și a început cu un start-up deschis la finanțare prin Universitatea Constantin Brâncuși.

Planul său de afacere a fost unul câștigător iar Cătălin, care se pregătise profesional pentru o carieră de inginer silvic, a dat silvicultura pe o afacere proprie care s-a dovedit de succes.

Așa apare în 2020, an de criză pandemică, Carpet Wash, o spălătorie profesională de covoare care oferă nu numai servicii de calitate ci și gratuități pentru clienții săi.

În scurt timp, Carpet Wash a ajuns să creeze dependență pentru cei care vor să aibă locuințe curate, birouri igienizate, într-un cuvânt, spații care să le ofere armonie și, permanent, sentimentul de.. acasă.

Și ca orice afacere care se respectă, investiția în tehnologie de ultimă oră merită toți banii.

Antreprenorul câștigă timp, munca este tehnologizată și de calitate iar clientul este mulțumit și revine.

Investiția se amortizează, de asemenea, singură și rapid iar publicitatea se face de la om la om, calitatea  și profesionalismul apărând pe cartea de vizită a Carpet Wash.Agenda Carpet Wash este plină dar până la Paște se face loc și pentru întârziații care lasă curățarea covoarelor pe ultimul loc.

Și cine nu și-ar dori un covor ca nou, în prag de sărbători?! Și nu spunem degeaba cuvântul ,,nou”, deoarece covorul clientului nu doar i se ridică de la domiciliu gratuit, ci acesta îl primește, după scurt timp, curat, parfumat și în folie, mai ceva decât atunci când l-a cumpărat de la magazin.

O declară clienții care revin de fiecare dată la singura spălătorie din municipiu care oferă servicii impecabile de curățare în profunzime a covoarelor, procedura realizându-se mecanizat.

Cătălin Popescu, ca orice antreprenor care se respectă, a decis însă să își extindă afacerea și la o firmă de curățenie.

Iar de la idee la proiect a fost doar un pas… Secretele acestei afaceri vi le va împărtăși însă Cătălin personal, asta atunci când veți trece pragul Carpet Wash, afacerea sa valoroasă de Târgu-Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

ULTIMA ORĂ

Amendat pentru gesturi obscene lângă un loc de joacă din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

A fost amendat pentru gesturi obscene lângă un loc de joacă din Târgu Jiu.  Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, din județul Prahova. Acesta a fost sancționat ieri contravențional de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu cu amendă în valoare de 1500, conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Bărbatul este acuzat că a făcut gesturi obscene în apropierea unui loc de joacă din Târgu Jiu, în care se aflau copii. Totodată, tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020, care vizează restricțiile impuse în pandemia de coronavirus

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Exclusiv ! Omul lui Iordache, din nou, în CS al CEO!

Postat acum

on

De către

Acționarii Complexului Energetic Oltenia urmează să-l desemneze în Consiliul de Supraveghere al companiei pe Marius Dumitrașcu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei.  Dumitrașcu este ruda senatorului Ion Iordache și a mai fost supraveghetor al producătorului energetic, în urmă cu aproape doi ani, însă acum revine în CS al CEO pe filieră liberală.

 AGA a CE Oltenia are, luni, pe ordinea de zi prelungirea duratei mandatelor pentru cinci din cei șapte supraveghetori ai companiei energetice.Dumitrașcu a mai făcut parte din CS al CEO, fiind desemnat în iunie 2019, și chiar a ajuns în postura de a conduce boardul companiei, însă a ocupat această poziție pentru scurt timp. După numai două luni, Dumitrașcu a fost susținut de ALDE, partid al cărui lider județean era actualul senator Iordache, pentru un post de secretar de stat în Ministerul Energiei și a anunțat că renunță la funcția de președinte al CS al CEO. A rezistat în funcție doar două luni, pentru că ALDE s-a retras de la guvernare și și-a pierdut portofoliul de la Energie.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:4120:12 EEST
Se simt: 2°C
Vânt : 3km/h NNW
Umiditate : 77%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/1°C
14/6°C
8/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR