Connect with us

POLITICĂ

Nevoile locuitorilor din Turcinești, pe lista candidatului PSD

Postat acum

on

Fără canalizare în toată comuna, fără trotuare pietonale pe ambele părți ale DJ 664, în satele Turcinesti și Cartiu, fără tritluri de proprietate emise cetățenilor sau date greșit, sunt doar o parte dintre problemele cu care se confruntă locuitorii din Turcinești. Tote acestea reprezintă o prioritate pentru candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Turcinești, Romeo Simionescu. O altă problemă identificată de candidatul PSD se refecră la faptul că autoritatea locală din Turcinești nu îi tratează în mod egal pe toți cetățenii comunei, ci în funcție de interese. Ca om al legii, Romeo Simionescu își propune să facă o administrație bazată pe principiul dreptății și al egalității între cetățeni. Șansa unei dezvoltări bazate pe principii sănătoase a Localității Turcinești este Romeo Simionescu, candidatul PSD.

Romeo Simionescu se bazează și pe susținerea întrgii echipe de la județ a PSD. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, preia, alături de Romeo Simionescu, toate problemele comunității, astfel încât soluționarea acestora să se facă într-un timp cât mai scurt.

”Deși au fost patru ani în care la conducerea Primăriei Turcinesti a fost un primar liberal, PSD nu a dat dovadă de partizanat politic. Astfel, investițiile publice ale Consiliului Județean Gorj, și mă refer la reabilitarea DJ 664 și DJ 66A, sau cele derulate prin PNDL 1 și PNDL 2, au fost realități care au menirea de a contribuii la creșterea nivelului de trai al cetățenilor comunei Turcinesti. În aceste condiții, aspirațiile și năzuințele noastre merg în direcția în care lucrurile bune realizate să poată fi continuate prin instaurarea unui Consiliu Local și a unui primar din partea Partidului Social Democrat”, a declarat Romeo Simionescu, candidatul PSD la Primăria Turcinești.

 

 

 

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:4120:12 EEST
Se simt: 2°C
Vânt : 3km/h NNW
Umiditate : 77%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/1°C
14/6°C
8/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR