Connect with us

POLITICĂ

Nevoile locuitorilor din Turcinești, pe lista candidatului PSD

Postat acum

on

Fără canalizare în toată comuna, fără trotuare pietonale pe ambele părți ale DJ 664, în satele Turcinesti și Cartiu, fără tritluri de proprietate emise cetățenilor sau date greșit, sunt doar o parte dintre problemele cu care se confruntă locuitorii din Turcinești. Tote acestea reprezintă o prioritate pentru candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Turcinești, Romeo Simionescu. O altă problemă identificată de candidatul PSD se refecră la faptul că autoritatea locală din Turcinești nu îi tratează în mod egal pe toți cetățenii comunei, ci în funcție de interese. Ca om al legii, Romeo Simionescu își propune să facă o administrație bazată pe principiul dreptății și al egalității între cetățeni. Șansa unei dezvoltări bazate pe principii sănătoase a Localității Turcinești este Romeo Simionescu, candidatul PSD.

Romeo Simionescu se bazează și pe susținerea întrgii echipe de la județ a PSD. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, preia, alături de Romeo Simionescu, toate problemele comunității, astfel încât soluționarea acestora să se facă într-un timp cât mai scurt.

”Deși au fost patru ani în care la conducerea Primăriei Turcinesti a fost un primar liberal, PSD nu a dat dovadă de partizanat politic. Astfel, investițiile publice ale Consiliului Județean Gorj, și mă refer la reabilitarea DJ 664 și DJ 66A, sau cele derulate prin PNDL 1 și PNDL 2, au fost realități care au menirea de a contribuii la creșterea nivelului de trai al cetățenilor comunei Turcinesti. În aceste condiții, aspirațiile și năzuințele noastre merg în direcția în care lucrurile bune realizate să poată fi continuate prin instaurarea unui Consiliu Local și a unui primar din partea Partidului Social Democrat”, a declarat Romeo Simionescu, candidatul PSD la Primăria Turcinești.

 

 

 

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alin Văcaru, reales secretar general al Pro România, la Congresul partidului! Ponta, președinte

Postat acum

on

De către

Congresul Pro România a fost organizat astăzi, în București.

O delegație formată din 15 persoane a reprezentant Pro România Gorj la acest eveniment politic în cadrul căruia s-a ales noua conducere a partidului.

La Congres a fost prezent și europarlamentarul Corina Crețu.

Victor Ponta a fost reales președinte al Pro România dar și Alin Văcaru, secretar general al partidului. Noul Biroul Executiv al Pro România este format din 17 membri.

La nivelul Gorjului, Pro România are 80 de aleși locali.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

AUR și-a anunțat candidatul pentru Primăria Târgu Jiu: Marian Ciofîcă, managerul regional Lidl România!

Postat acum

on

De către

O dată cu lansarea și la Târgu Jiu a candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare, eveniment care a fost organizat ieri, cu începere de la ora 17.30, a avut loc și alegerea președintelui ANȚ(Alianța Național Țărănistă) Gorj, în persoana tânărului Marian Ciofîcă, manager regional al Lidl România.

Tot în acest cadru, la eveniment participând 700 de persoane, a fost anunțat și candidatul AUR la Primăria Târgu Jiu, în persoana organizatorului acestei întâlniri, Maria Ciofîcă.

Printre candidații anunțați, ieri, la Târgu Jiu s-a aflat și europarlamentarul Cristian Terheș, care conduce, de altfel, lista de candidați AUR, dar și alți șase candidați, prezentați membrilor și simpatizanților AUR din sală.

La Târgu Jiu a fost prezent cu ocazia Conferinței Județene de Alegeri a ANȚ și președintele Radu Ghidău. ANȚ a reușit să adune sub această siglă o serie de partide politice care vor susține Alianța AUR, condusă de către George Simion.

Din păcate, deși a fost anunțată și prezența la eveniment a lui George Simion, președintele Alianței AUR, liderul de partid a ajuns în municipiu la finalul acestuia și nu a mai fost prezent în sală.

Marian Ciofîcă are 34 de ani, locuiește în Târgu Jiu din 2011, este căsătorit, are o fetiță și conduce Lidl România ca manager regional pe zona Sud Vest. A absolvit Universitatea Pitești, specializarea Informatică dar și Administrație Publică la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. A terminat master în Managementul Afacerilor. Lucrează în retail de peste 14 ani. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!