Connect with us

EVENIMENTE

Nevoie acută de sânge pentru o gorjeancă. Se caută grupa 01 Rh negativ, dar orice donare este de ajutor

Postat acum

on

Nevoie acută de sânge pentru o gorjeancă din Motru. Femeia suferă de o boală cruntă și este internată la Spitalul Clinic Județean din Craiova. Aceasta are nevoie urgent de sânge, mai exact grupa 01 Rh negativ. Cu toate acestea, orice donație sanguină este de ajutor.

„#DONEAZĂ SÂNGE#SALVEAZĂ VIEȚI!#URGENT!Colega noastră ,care este internată la #Spiatalul din #CRAIOVA are nevoie de sânge!#AJUTĂ și TU!
Se poate dona la orice centru de transfuzie cu specificația pentru:SPICIUC MIHAELA SIMONA!DOAMNE AJUTĂ!
Nr.de contact 0767 450088 pentru a ne organiza și pentru a asigura transportul la cei care ne ajută!”, a transmis pe pagina sa de socializare o colegă a pacientei.

” Este internată la Craiova și are nevoie de masă trombocitară. Îi vom trimite o ambulanță cu două unități. De luni îi așteptăm pe donatori la sediul nostru”, a declarat Călina Căluțoiu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

VIDEO. Accident la Padeș. Trei victime

Postat acum

on

De către

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident ce a avut loc în această dimineață, în comuna Padeș. „In aceasta dimineața, in jurul orelor 08:30, ISU GJ a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier pe raza comunei Pades, sat Calugareni. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul GI Tismana și Detasamentul de Pompieri Tg Jiu cu doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD, precum și doua echipaje SAJ GORJ. In urma accidentului mașina a părăsit partea carosabila si s-a răsturnat) au rezultat trei victime de sex masculin, neincarcerate si conștiente, care au fost evaluate medical la fata locului de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la UPU Tg-Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Încă un bărbat, prins de un mal surpat

Postat acum

on

De către

Crește numărul victimelor de la Plopșoru, unde un mal de pământ s-a surpat și a prins un bărbat. La scurt timp, echipajele ISU au fost anunțate că încă o persoană a fost acoperită de pământ. „Echipajele sosite la fata locului au constatat ca doua persoane de sex masculin in vârsta de 47, respectiv 49 de ani, au fost scoase de sub malul de pământ de către colegii alături de care efectuau lucrările la rețeaua de apa. Cele doua persoane au fost evaluate medical la fata locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, ai transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Persoană prinsă sub un mal de pământ

Postat acum

on

De către

O persoană a fost prinsă de un mal de pământ, care s-a surpat, in comuna Plopșoru.
„La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu o autospeciala pentru descarcerare, un autocamion, un container multirisc, o ambulanta SMURD și un echipaj SAJ Gorj .
Persoana care a fost surprinsă sub malul de pamant a fost scoasă, este in stare de conștientă și este evaluată medical de către echipajele specializate sosite la fata locului”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR