Connect with us

COMUNITATE

Nesimțirea, la ea acasă, în Târgu Jiu. Tone de resturi, lăsate în stradă

Postat acum

on

Nesimțirea este la ea acasă în Târgu Jiu. Localnicii scot deșeuri și lucruri uzate din gospodării sau din apartamente și le depozitează în stradă. În luna februarie, polițiștii locali au constatat mai multe astfel de situații și au dat amenzi usturătoare. „Pe Aleea Microcolonie din municipiul Târgu Jiu, polițiștii locali au identificat mai multe persoane care au depozitat pe domeniul public deșeuri provenite din construcții sau dezmembrări auto. Persoanele respective și-au luat angajamentul că vor proceda la igienizarea corespunzătoare a terenului și că vor elimina deșeurile prin intermediul unui operator autorizat, potrivit legii, însă, ulterior, două dintre acestea au fost surprinse în timp ce abandonau deșeurile în locuri nepermise, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 169 din 2006 privind aprobarea Regulamentului de gospodărire a Municipiului Târgu Jiu.
De asemenea, mai mulți cetățeni care au depozitat saci cu moloz în imediata apropiere a blocurilor de locuințe, au fost avertizați și îndrumați cu privire la modul de eliminare a deșeurilor provenite din construcții, pentru neconformare fiind aplicate sancțiuni contravenționale cuprinse între 200 și 1000 lei”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.
Deșeurile provenite din construcții sau alte deșeuri inerte nu se depozitează pe platformele pentru gunoiul menajer, ci se colectează separat, de firmele de salubrizare.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Bărbat din Turcinești, dispărut de la domiciliu

Postat acum

on

De către

La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, au fost sesizaţi de către un bărbat, de 58 de ani, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că la data de 4 august a.c., în jurul orei 08:30, vărul său, CIORA DANIEL, de 63 ani, din comuna Turcinești, sat Turcinești, județul Gorj, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente – înălţime de 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat, față rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta un tricou cu dungi de culoare roșie și albastră, pantaloni și pantofi de culoare neagră.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul este cunoscut cu tulburări psihice, având și viciul consumului de alcool.Persoanele care pot oferii relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Minoră din Căpreni, depistată la Târgu Cărbunești

Postat acum

on

De către

La data de 5 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, din comuna Căpreni, cu privire la faptul că nepoata sa, în vârsta de 13 ani, în jurul orei 10:00, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa, din satul Căpreni şi nu a mai revenit până în prezent. Fata a fost depistată însă în cursul zilei la Târgu Cărbunești, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Centenară din Cârbești, sărbătorită de primarul comunei Drăguțești

Postat acum

on

De către

O femeie din comună Drăguțești a ajuns la venerabila vârstă de o sută de ani. Evenimentul nu a fost trecut cu vederea de primarul comunei, Dumitru Ion Popescu.

„Să ajungi la venerabila vârstă de 100 de ani nu e tocmai cel mai ușor lucru. Aflată la ceas de centenar, mamă, bunică și străbunică, doamna Elena Ungureanu (din satul Cârbești) este unul dintre seniorii comunității noastre de care suntem extrem de mândri. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a transmis edilul local, spunându-i totodată, personal, la mulți ani, cele mai în vârstă persoană din comună.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR