Connect with us

EVENIMENTE

Negocieri pentru majorarea salariului de bază la CEO

Postat acum

on

Sute de angajați ai Complexului Energetic Oltenia au oprit lucrul zilele acestea, în semn de protest, în anumite cariere miniere. Ei cer aplicarea Legii 197, dar și majorarea cu 500 de lei a salariului de bază. Cu privire la majorarea salariului de bază, managerul CEO a menționat că vor avea loc negocieri în prima ședință a Comisiei de negociere din 20 decembrie.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, a menționat că vor avea loc negocieri în ceea ce privește solicitarea de majorare cu 500 de lei a salariului de bază. Prima ședință a Comisiei de negociere dintre sindicate și administrație va avea loc în data de 20 decembrie. Sindicatele au cerut ca salariul de bază să fie majorat cu 250 de lei, însă protestatarii vor 500 de lei la salariul de bază pentru toți angajații. Solicitarea unui adaos la salariu are legătură cu faptul că de la 1 ianuarie 2022 va crește salariul minim pe economie. Astfel, angajații cu salarii mici vor fi ajunși din urmă la venituri, de angajații cu salariul minim pe economie. Burlan a mai menționat că problemele legate de aplicarea Legii 197 nu pot fi rezolvate de administrația companiei și a cerut reluarea activității.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR