Connect with us

POLITICĂ

Municipiul Motru are nevoie de o schimbare

Postat acum

on

0 Shares

După patru ani de stat pe loc, Municipiului Motru trebuie adus pe făgașul normal. Acesta este obiectivul candidatului PSD, Cosmin Morega, care, însoțit de conducerea județeană a partidului, a participat la o serie de întâlniri cu motrenii. Aceeași nevoie de schimbare o manifestă și cetățenii. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, oamenii s-au arătat încrezători în candidatul Cosmin Morega pentru funcția de primar al orașului, dar și în echipa propusă de acesta la Consiliul Local Motru.

„Azi, alături de echipa de la județ, dar și de la Organizația locală PSD, am fost prezenți în mijlocul cetățenilor Municipiului Motru, ascultându-le problemele, dar și prezentându-le programul nostru de dezvoltare a municipiului, dar și a județului.

Împreună cu domnii Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu – candidat la Președinția Consiliului Județean, alături de consilierii locali și județeni, dar și de un număr mare de membri de partid și susținători, am străbătut străzile la pas. Cetățenii au primit cu entuziasm și multă încredere candidații propuși de PSD.

Da, programul propus este unul ambițios și realist, care vizează și cuprinde toate problemele cetățenilor de dezvoltare economică, socială, culturală, administrativă și sunt convins că împreună cu domnul președinte Cosmin Popescu, toate acestea vor avea finalitate, rezultatul fiind ceea ce își doresc cetățenii – un trai mai bun la ei acasă, adică la Motru.

Da, îmi doresc și deja lucrez la aspectul ce privește întoarcerea tinerilor în Motru, pentru acordarea sprijinului și facilităților fiscale pentru realizarea micilor afaceri de familie, care, cu siguranță, vor aduce un plus comunității noastre.

Împreună am convingerea că vom reuși, vom câștiga municipiul Motru, Consiliul Județean și împreună vom rezolva problemele semnalate.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea arătată, pentru dragostea cu care am fost primiți și vă promitem că vom face tot ce ne stă în putere pentru a duce la bun sfârșit ce ne-am propus.

Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor ce au ținut să fie prezenți alături de noi în această zi, dând dovadă că PSD are o echipă frumoasă, unită și căreia îi pasă de problemele cetățenilor, de Motru, de Gorj.

Cu ajutorul dumneavoastră vom învinge!”, a declarat Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

PSD Gorj, în echipă completă! Weber: Am validat lista de candidați pentru funcția de primar în toate localitățile

Postat acum

on

De către

A fost ședință ieri, la PSD Gorj la care au participat toți candidații la funcțiile de primari pentru cele 70 de localități din Gorj. Cu această ocazie s-au validat și restul candidaților din câteva localități unde nu se stabilise acest lucru dar și la Dănești unde candidatul ce fusese validat nu mai are voie să candideze, urmare a unei condamnări. 

„PSD Gorj, echipa câștigătoare! Partidul Social-Democrat Gorj rămâne la înălțime. Alături ce colegii mei, am validat lista candidaților la funcția de primar în cele 70 de localități ale județului Gorj. Am încredere în echipa mea și sunt convins că împreună vom obține rezultatele pe care ni le-am propus”, a transmis Mihai Weber.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Anca Bordușanu a renunțat la funcția de subprefect!

Postat acum

on

De către

Subprefectul Anca Bordușanu a renunțat la funcția deținută la vârful Prefecturii Gorj. Anca Bordușanu a fost eliberată din funcție, în ședință de Guvern de astăzi, și va candida, cu siguranță, pe lista PSD a Consiliului Județean Gorj.

În aceiași ședință de Guvern a fost numit în postul de prefect, liberalul Virgil Drăgușin.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Priescu(AUR) trage un semnal de alarmă vizavi de situația de la SE Turceni și Minprest

Postat acum

on

De către

Ionelia Priescu, coordonatorul AUR Gorj, totodată candidat la Primăria Târgu Jiu, a tras un semnal de alarmă, acum, într-o conferință de presă, vizavi de situația din CE Oltenia. O parte a salariaților SE Turceni vor fi trimiși acasă, în concediu forțat, după ce unitatea a fost oprită. Priescu a arătat că îi pasă și de salariații Minprest Rovinari, care amenința că vor ieși în stradă după Paște.

,,Având în vedere ca începând cu 07.04.2024 Termocentrala Turceni a fost pusă pe ,,0”, din cauza faptului că nu există cerere de energie electrică (funcționarea termo, în condițiile de piață actuale, ar produce pierdere), am solicitat ca, începând cu schimbul 1, din 29.04.2024, să înceteze activitatea (inclusiv producție și mentenanță) urmând a se relua la schimbul 1, în data de 07.05.2024 (trei zile de concediu/salariat), decizia conducerii, urmând a se comunica în timp optim”, se arată în nota ședinței de marți, a comisiei de negociere din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Ionelia Priescu a susținut, de asemenea, că cetățenii municipiului Târgu Jiu au multe doleanțe vizavi de investițiile realizate cum în oraș. Candidata AUR susține că își pregătește echipa pentru Consiliul Local Târgu Jiu, urmând să pună pe liste oameni care nu au cedat presiunilor, persoane verticale care nu se teme sa spună lucrurilor pe nume.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!