Connect with us

POLITICĂ

Municipiul Motru are nevoie de o schimbare

Postat acum

on

După patru ani de stat pe loc, Municipiului Motru trebuie adus pe făgașul normal. Acesta este obiectivul candidatului PSD, Cosmin Morega, care, însoțit de conducerea județeană a partidului, a participat la o serie de întâlniri cu motrenii. Aceeași nevoie de schimbare o manifestă și cetățenii. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, oamenii s-au arătat încrezători în candidatul Cosmin Morega pentru funcția de primar al orașului, dar și în echipa propusă de acesta la Consiliul Local Motru.

„Azi, alături de echipa de la județ, dar și de la Organizația locală PSD, am fost prezenți în mijlocul cetățenilor Municipiului Motru, ascultându-le problemele, dar și prezentându-le programul nostru de dezvoltare a municipiului, dar și a județului.

Împreună cu domnii Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu – candidat la Președinția Consiliului Județean, alături de consilierii locali și județeni, dar și de un număr mare de membri de partid și susținători, am străbătut străzile la pas. Cetățenii au primit cu entuziasm și multă încredere candidații propuși de PSD.

Da, programul propus este unul ambițios și realist, care vizează și cuprinde toate problemele cetățenilor de dezvoltare economică, socială, culturală, administrativă și sunt convins că împreună cu domnul președinte Cosmin Popescu, toate acestea vor avea finalitate, rezultatul fiind ceea ce își doresc cetățenii – un trai mai bun la ei acasă, adică la Motru.

Da, îmi doresc și deja lucrez la aspectul ce privește întoarcerea tinerilor în Motru, pentru acordarea sprijinului și facilităților fiscale pentru realizarea micilor afaceri de familie, care, cu siguranță, vor aduce un plus comunității noastre.

Împreună am convingerea că vom reuși, vom câștiga municipiul Motru, Consiliul Județean și împreună vom rezolva problemele semnalate.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea arătată, pentru dragostea cu care am fost primiți și vă promitem că vom face tot ce ne stă în putere pentru a duce la bun sfârșit ce ne-am propus.

Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor ce au ținut să fie prezenți alături de noi în această zi, dând dovadă că PSD are o echipă frumoasă, unită și căreia îi pasă de problemele cetățenilor, de Motru, de Gorj.

Cu ajutorul dumneavoastră vom învinge!”, a declarat Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR