Connect with us

POLITICĂ

Municipiul Motru are nevoie de o schimbare

Postat acum

on

După patru ani de stat pe loc, Municipiului Motru trebuie adus pe făgașul normal. Acesta este obiectivul candidatului PSD, Cosmin Morega, care, însoțit de conducerea județeană a partidului, a participat la o serie de întâlniri cu motrenii. Aceeași nevoie de schimbare o manifestă și cetățenii. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, oamenii s-au arătat încrezători în candidatul Cosmin Morega pentru funcția de primar al orașului, dar și în echipa propusă de acesta la Consiliul Local Motru.

„Azi, alături de echipa de la județ, dar și de la Organizația locală PSD, am fost prezenți în mijlocul cetățenilor Municipiului Motru, ascultându-le problemele, dar și prezentându-le programul nostru de dezvoltare a municipiului, dar și a județului.

Împreună cu domnii Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu – candidat la Președinția Consiliului Județean, alături de consilierii locali și județeni, dar și de un număr mare de membri de partid și susținători, am străbătut străzile la pas. Cetățenii au primit cu entuziasm și multă încredere candidații propuși de PSD.

Da, programul propus este unul ambițios și realist, care vizează și cuprinde toate problemele cetățenilor de dezvoltare economică, socială, culturală, administrativă și sunt convins că împreună cu domnul președinte Cosmin Popescu, toate acestea vor avea finalitate, rezultatul fiind ceea ce își doresc cetățenii – un trai mai bun la ei acasă, adică la Motru.

Da, îmi doresc și deja lucrez la aspectul ce privește întoarcerea tinerilor în Motru, pentru acordarea sprijinului și facilităților fiscale pentru realizarea micilor afaceri de familie, care, cu siguranță, vor aduce un plus comunității noastre.

Împreună am convingerea că vom reuși, vom câștiga municipiul Motru, Consiliul Județean și împreună vom rezolva problemele semnalate.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea arătată, pentru dragostea cu care am fost primiți și vă promitem că vom face tot ce ne stă în putere pentru a duce la bun sfârșit ce ne-am propus.

Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor ce au ținut să fie prezenți alături de noi în această zi, dând dovadă că PSD are o echipă frumoasă, unită și căreia îi pasă de problemele cetățenilor, de Motru, de Gorj.

Cu ajutorul dumneavoastră vom învinge!”, a declarat Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR