Connect with us

COMUNITATE

Muncitor agresat de primar și viceprimar, la Samarinești

Postat acum

on

Agresiune, în stradă, la Samarinești. Implicați au fost viceprimarul, acuzat că a lovit în ochi un muncitor și primarul, cu care salariatul se certa.

Un muncitor, care lucrează la o firmă din București, Atopo Invest, ce execută lucrări la rețeaua de canalizare, în comuna Samarinești, acuză că a fost agresat, joi, de viceprimarul localității. Întreaga scenă s-a petrecut în plină stradă. Localnicul s-a întâlnit pe stradă cu primarul Iulian Giurgescu și viceprimarul Bogdan Giubega, iar între muncitor și primar s-a iscat un conflict verbal. „Primarul încerca să mă pună pe mine într-o poziție proastă, în fața patronului și mă amenința că mă dă el afară. Eu i-am zis că și eu știu ce a făcut el cu niște piatră, cum și-a luat el mașina”, spune acesta.

I-a învinețit ochiul

Nu a fost nevoie de prea mult timp și de la conflictul verbal s-a ajuns la loviri și amenințări cu plângeri penale. „M-am trezit cu un pumn în față, de la viceprimar. I-am spus că nu trebuia să se bage el, în cearta mea cu primarul. Și-a cerut scuze apoi. Bine, am dat și eu cu o piatră. Primarul m-a amenințat că face plângere la poliție. Nu a făcut nici el, nu am făcut nici eu plângeri”, spune bărbatul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Patron din Târgu Jiu, amendat cu 140.000 de lei, pentru muncă „la negru”

Postat acum

on

De către

Un angajator cu sediul în Municipiul Târgu-Jiu a fost sancționat, săptămâna trecută, de către inspectorii ITM, cu suma de 140.000 lei. Acesta a fost depistat cu șapte angajați fără forme legale. „Angajatorul în cauză activează în domeniul restaurantelor, fiind depistat pe raza orașului Târgu-Cărbunești. În perioada 01-05 august 2022, inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniile relații de muncă și securitate și sănătate în muncă, au efectuat un număr de 26 de controale. Au fost aplicate 20 sancțiuni în valoare de 233.500 lei și s-au dispus 28 măsuri de intrare în legalitate”, au transmis reprezentanții ITM, printr-un comunicat de presă.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Bărbat din Turcinești, dispărut de la domiciliu

Postat acum

on

De către

La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, au fost sesizaţi de către un bărbat, de 58 de ani, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că la data de 4 august a.c., în jurul orei 08:30, vărul său, CIORA DANIEL, de 63 ani, din comuna Turcinești, sat Turcinești, județul Gorj, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente – înălţime de 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat, față rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta un tricou cu dungi de culoare roșie și albastră, pantaloni și pantofi de culoare neagră.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul este cunoscut cu tulburări psihice, având și viciul consumului de alcool.Persoanele care pot oferii relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Minoră din Căpreni, depistată la Târgu Cărbunești

Postat acum

on

De către

La data de 5 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, din comuna Căpreni, cu privire la faptul că nepoata sa, în vârsta de 13 ani, în jurul orei 10:00, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa, din satul Căpreni şi nu a mai revenit până în prezent. Fata a fost depistată însă în cursul zilei la Târgu Cărbunești, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR