Connect with us

COMUNITATE

Muncitor agresat de primar și viceprimar, la Samarinești

Postat acum

on

Agresiune, în stradă, la Samarinești. Implicați au fost viceprimarul, acuzat că a lovit în ochi un muncitor și primarul, cu care salariatul se certa.

Un muncitor, care lucrează la o firmă din București, Atopo Invest, ce execută lucrări la rețeaua de canalizare, în comuna Samarinești, acuză că a fost agresat, joi, de viceprimarul localității. Întreaga scenă s-a petrecut în plină stradă. Localnicul s-a întâlnit pe stradă cu primarul Iulian Giurgescu și viceprimarul Bogdan Giubega, iar între muncitor și primar s-a iscat un conflict verbal. „Primarul încerca să mă pună pe mine într-o poziție proastă, în fața patronului și mă amenința că mă dă el afară. Eu i-am zis că și eu știu ce a făcut el cu niște piatră, cum și-a luat el mașina”, spune acesta.

I-a învinețit ochiul

Nu a fost nevoie de prea mult timp și de la conflictul verbal s-a ajuns la loviri și amenințări cu plângeri penale. „M-am trezit cu un pumn în față, de la viceprimar. I-am spus că nu trebuia să se bage el, în cearta mea cu primarul. Și-a cerut scuze apoi. Bine, am dat și eu cu o piatră. Primarul m-a amenințat că face plângere la poliție. Nu a făcut nici el, nu am făcut nici eu plângeri”, spune bărbatul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Instituție din Târgu Jiu, iluminată în culorile drapelului

Postat acum

on

De către

De ziua Micii Uniri, sediul Muzeului Național Constantin Brâncuși a fost iluminat în culorile drapelului României. Acțiunea face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, spun reprezentanții instituției. Cei care trec prin centrul municipiului, în această noapte, vor putea vedea steagul luminos imens, ce acoperă clădirea.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Văcuța salvată în Gorj a murit în adăpostul din județul vecin

Postat acum

on

De către

„Azi noapte LULU a plecat. În ciuda eforturilor depuse, inima ei a încetat să mai bată. LULU a fost căzută într un șanț de 6 m, unde a stat 2 sau trei zile pâna când au scos-o cu buldozerul. Starea ei de sănătate a fost foarte critică dar am sperat în fiecare clipa că vom reuși”, transmit reprezentanții adapostului Măriuța. Văcuța a fost ridicată de la Vârț, din Gorj, aceasta fiind abandonată de proprietara, o femeie în vârstă.

Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța asigură adăpost pentru astfel de animale, funcționând în baza donaților iubitorilor de animale.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Probleme cu apa, la Rânca. Proprietarii de cabane o aduc cu butoaiele

Postat acum

on

De către

Apa nu a mai ajuns la toate cabanele și pensiunile din Rânca. În week-end, când a fost înregistrat un număr mare de turiști, problemele au reapărut. Fotografii postate de deputatul Radu Miruță arată cum unii proprietari de pensiuni au transportat apa cu butoaiele, din Novaci. Parlamentarul dă vina pe autorități, pentru cele petrecute și spune că turiștii au părăsit stațiunea, din această cauză. „Proprietarilor din Ranca le pleaca turistii din cauza lipsei apei la Ranca, sau/si platesc aducerea apei cu butoaie din Novaci. Proprietari care au investit sute de mii de euro in Ranca si carora autoritatile ar trebui macar sa le arate respect, daca infrastructura nu sunt in stare”, a transmis Miruță.

În opinia deputatului, în stațiunea Rânca nu ar trebui să existe probleme cu apa, deoarece există sursele de alimentare, în apropierea zonei construite. „La Ranca, apa ar trebui sa vina prin cadere de la izvoarele captate la 2-3km in amonte, dar aceasta problema nu a fost rezolvata niciodata, chiar daca a costat bani achitati. Domnule Prefect, domnule Presedinte al CJ, domnilor primari din Novaci si Baia de Fier, aveti vreodata de gand sa intreprindeti ceva pentru rezolvarea acestei probleme penibile pentru o carte de vizita a Gorjului, asa cum este Ranca? Domnule director de la Aparegio, ati preluat la Ranca doar pentru a acoperi probleme altora, sau pentru a si face ceva?”, întreabă, retoric, politicianul.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR