Connect with us

ACTUALITATE

Motru rămâne sâmbătă fără apă caldă

Postat acum

on

Conducerea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apa Motru anunță că va opri apa calda la finalul acestei săptămâni, din cauza unor revizii. 

„Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de revizii și reparații la instalațiile comune care funcționează atât iarna cât și vara, în vederea pregătirii furnizării agentului termic pentru încălzire, începând cu data de 15 octombrie 2022 se sistează furnizarea apei calde menajere”, anunță UATAA.

În ce privește furnizarea căldurii, aceasta se va face abia de la finalul săptămânii viitoare deși uzina nu are combustibil pentru pornirea cazanului.

„Estimăm că probele de presiune și pregătirea pentru începerea furnizării agentului termic se va face în data de 24.10.2022, dată până la care vă rugăm să verificați și să asigurați instalațiile pentru a evita producerea unor avarii. De asemenea vă rugăm să aveți în vedere faptul că pornirea cazanului necesită combustibil pentru care societatea noastră nu deține fondurile necesare achiziționării. În acest sens, vă rugăm să achitați facturile restante până la data estimată pentru pornire”, a completat UATAA.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Biciclist mort, după ce s-a dezechilibrat și a căzut

Postat acum

on

De către

Un accident banal a dus la moartea unui biciclist, din comuna Mușetești. Bărbatul a căzut de pe bicicletă, noaptea trecută și a rămas lat. Echipajul de salvare, sosit la fața locului, a constatat decesul. “Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident cu victimă în zona Bârsești

Postat acum

on

De către

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în zona Bârsesti.

În urma impactului a rezultat rănirea unui barbat care era în stare de conștiență, cooperant, a fost preluat de catre un echipaj din cadrul SAJ si transportat la UPU Tg-Jiu. Victima este chiar șoferii mașinii răsturnate. Șoferul se pare că era băut.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR