Connect with us

ACTUALITATE

Motru rămâne sâmbătă fără apă caldă

Postat acum

on

Conducerea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apa Motru anunță că va opri apa calda la finalul acestei săptămâni, din cauza unor revizii. 

„Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de revizii și reparații la instalațiile comune care funcționează atât iarna cât și vara, în vederea pregătirii furnizării agentului termic pentru încălzire, începând cu data de 15 octombrie 2022 se sistează furnizarea apei calde menajere”, anunță UATAA.

În ce privește furnizarea căldurii, aceasta se va face abia de la finalul săptămânii viitoare deși uzina nu are combustibil pentru pornirea cazanului.

„Estimăm că probele de presiune și pregătirea pentru începerea furnizării agentului termic se va face în data de 24.10.2022, dată până la care vă rugăm să verificați și să asigurați instalațiile pentru a evita producerea unor avarii. De asemenea vă rugăm să aveți în vedere faptul că pornirea cazanului necesită combustibil pentru care societatea noastră nu deține fondurile necesare achiziționării. În acest sens, vă rugăm să achitați facturile restante până la data estimată pentru pornire”, a completat UATAA.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Se asfaltează drumul din Călugăreni

Postat acum

on

De către

Primarul de Padeș, Mihăița Troacă, anunță că niciun drum neasfaltat în localitate. „Am început asfaltarea din centrul satului Calugareni pana la Padeș, în următoarele zile se va circula in mod restricționat pe acest tronson de drum și se va mai opri alimentarea cu apa, deoarece lucrăm la devierea conductei de apă în dreptul podețelor tubulare nou instalate”, anunță edilul local.

Acesta i-a mulțumit public președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru tot sprijinul acordat.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salariul minim se face 3.000 lei, din ianuarie

Postat acum

on

De către

Salariul minim crește, de la 1 ianuarie, la 3.000 de lei, din care 200 de lei nu vor fi impozitați. Angajații din construcții vor avea o creștere la 4.000 de lei, pentru salariul minim. „Guvernul și partenerii sociali au căzut de acord în privința majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei – din care 200 lei scutiți de impozit și contribuții de asigurări. Totodată, s-a stabilit ca salariul minim pentru sectorul construcțiilor sa crească la 4.000 de lei tot de la 1 ianuarie 2023. «Am considerat necesar să ne consultăm pe acest subiect cu partenerii sociali, pentru ca, în funcție de propunerile lor și de perspectivele bugetare pentru anul viitor, să venim cu o soluție realistă pentru contextul actual», a declarat premierul Nicolae-Ionel Ciucă”, arată un comunicat al Guvernului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Un nou membru în CS al Complexului Oltenia

Postat acum

on

De către

Un nou membru va fi numit, azi, în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Acționariatul companiei se întrunește, în cursul zilei, într-o ședință, pe a cărei ordine de zi este și completarea CS-ului. Asta, deoarece mandatul unuia dintre membri, Alexandru Gătejescu, avocat din Craiova, expiră pe 27 noiembrie. Cel care va fi numit în Consiliul de Supraveghere va avea contract pe 4 luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR