Connect with us

ULTIMA ORĂ

MINPREST SERV ROVINARI ARE ÎNCEPÂND DE IERI UN NOU DIRECTOR

Postat acum

on

Începând cu data de miercuri Gabriel Giorgi, membru PSD, nu mai este director al Minprest Serv SA Rovinari.Noul director al societății este Cristinel Vișan, fost angajat la Polaris.Informația a fost confirmată de Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia.Cristinel Vișan a fost în perioada februarie-noiembrie 2019 manager la Polaris M. Holding SRL.Minprest Serv SA Rovinari este societatea de prestări servicii pentru minerit, la care acționar majoritar este Complexul Energetic Oltenia. Vișan a lucrat timp de doi ani coordonator regional la SC DELIVERY SOLUTIONS SA.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Echipa de baschet U15 din Tg Jiu, calificată la turneul final din Campionatul Național

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet under 15 a CSS Târgu Jiu s-a calificat în turneul final din Campionatul National de Baschet al Romaniei. Juniorii gorjeni au 11 meciuri la nivel national si tot atâtea victorii. Micii baschetbaliști de la Târgu Jiu sunt printre cei mai buni din țară, echipa clasându-se în primele opt trupe de profil. Echipa  antrenată de prof. Berca Ionut Cosmin are următoarea conponență: Mihnea Vlaicu, David Cîmpeanu, Vlad Vacaru, David Fantana, Matei Staicu, Mario Stoenescu, Mihnea Dănău, Octavian Piculeasa, Albert Vladulescu, Damian Băloniu, Octavian Cușlea, Narcis Voinea, Călin Miroiu.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Simona Mărgaian, prima reacție după trimiterea în judecată: Fostul soț o teroriza, italianul i-a făcut doar cadouri

Postat acum

on

De către

Simona Mărgăian, gorjeanca trimisă în judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecinte deosebit de grave și spălare de bani în formă continuată, pentru escrocarea italianului Francesco Thiela cu 780.000 de euro, are o prima reacție publică. Inculpata susține că este victima acestui dosar care i-ar fi fost ,,fabricat” de fostul soț, iar despre acesta spune că ar fi terorizat-o timp de opt ani.

Fostul partener de viață anunță însă la rândul său că o va da în judecată pe Simona Mărgaian pentru calomnie.

În ce privește relația cu italianul de 73 de ani, Simona Mărgaian a anunțat că de la acesta ea ar fi primit doar cadouri, declarațiile acesteia fiind contrare celor spuse de Francesco Thiella care a recunoscut o relație de cuplu cu blonda din Scoarță, care urma să se finalizeze cu o căsătorie și cu copii.

„Sunt trimisa in judecata pentru ca un barbat mult mai in vârstă ca mine mi-a oferit cadouri si omagii ale prieteniei si aprecierii sale. Si apoi, contactat si mintit de fostul meu soț si om care m-a terorizat si chinuit fizic si moral, a decis sa ma reclame. Ăsta e adevărul. În ce țară, faptul ca o femeie a primit, fara sa oblige pe cineva, cadouri, e considerat a fi infracțiune gravă?”, a scris inculpata. Fostul soț al acesteia are calitate de martor în dosarul penal aflat pe rolul Tribunalului Gorj din 28 aprilie 2021.

Simona Mărgaian are sechestru pe avere, pe conturi, pe mașinile trecute pe numele soțului și pe bunurile trecute pe numele părinților săi. Procurorii au incercat astfel sa îi conserve averea acesteia dacă la finalul judecății aceasta va fi obligată să îi restituie banii italianului. În cazul în care judecătorii vor decide astfel, bunurile în cauză vor fi scoase la licitație și vândute pentru recuperarea banilor.

Francesco Thiella a susţinut în plângerea depusă în 2017 că a fost escrocat sentimental şi că a vândut o locuinţă cu şapte camere în zona centrală a oraşului Milano, iar toţi banii i-a dat femeii din Gorj. De asemenea, acesta a spus că i-a oferit multe alte cadouri şi diverse sume de bani, care i-au fost solicitaţi sub diferite motive. De exemplu, gorjeanca i-a cerut sume de bani pe motiv că părinţii săi erau bolnavi şi aveau nevoie de tratament. În rechizitoriu, se arată că italianul se împrumuta peste tot pentru a-i da bani româncei şi chiar îi mărturisea într-un mesaj că nu mai avea nici ce să mănânce, totul culminând cu vânzarea locuinţei din Milano.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Vrei să mergi în Italia? Uite ce se întâmplă de la jumătatea lunii mai!

Postat acum

on

De către

Românii care vor să meargă în Italia, în această vară, o pot face, cu condiția să fie vaccinați. De la 15 mai, Guvernul Italian a anunțat că relaxează restricțiile și condițiile de intrare în țară. Restricţiile privind sosirile din statele UE expiră la jumătatea lunii în curs, iar premierul țării  declarat că se lucrează la creşterea numărului de zboruri „scutite de COVID”, pentru care cerinţa de carantină va fi ridicată în iunie. Italia încearcă să îşi revină după o recesiune dură, cauzată de pandemie, iar turismul este unul din domeniile afectate. Autoritățile vor să faciliteze circulaţia persoanelor imunizate, vaccinate sau care au un test negativ pentru COVID-19. Sâmbătă, Italia a înregistrat din nou 10.000 de noi cazuri şi 224 de decese cauzate de COVID-19. Numărul total al morţilor depăşeşte 122.000, cel mai grav din UE, raportat la numărul populaţiei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR