Connect with us

EVENIMENTE

Minoră de 15 ani, căutată de poliție

Postat acum

on

O fată de 15 ani este căutată de poliție, după ce familia a anunțat că a dispărut. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că minora GHINEA DELIA, de 15 ani, din orașul Târgu-Cărbunești, a plecat de la domiciliu în cursul zilei, împreună cu un alt minor, de 16 ani, din aceeași localitate și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime aproximativă 1,55 m, greutate 45 kg, păr blond, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării, minora purta o rochie maro și era încălțată cu o pereche de sandale.

Persoanale care cunosc detalii cu privire la identificarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, anunță IPJ Gorj.

UPDATE : Fata a fost găsită, azi-noapte și a fost încredințată familiei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții la o firmă de confecții metalice

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 4 percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul unui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, urmărindu-se ridicarea, în vederea continuării cercetărilor, a mai multor înscrisuri referitoare la activitatea comercială a societății.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR