Connect with us

COMUNITATE

Milioane de euro pentru închirierea de vehicule cu șofer la CEO

Postat acum

on

Milioane de euro pentru închirierea de vehicule cu șofer la Complexul Energetic Oltenia. Compania pregătește un contract în valoare de peste 2,6 milioane de euro pentru prestatorii de servicii.

Un contract în valoare de peste 2,6 milioane de euro este în pregătire pentru clienții vechi ai Complexului Energetic Oltenia. Astfel, va fi încheiat un acord-cadru pentru închirierea de vehicule transport marfă cu șofer, iar licitația este programată la începutul lunii viitoare.

Acordul-cadru este împărțit în 6 loturi și are o valoare estimată de 13.384.468 de lei, iar utilajele cu tot cu șofer vor ajunge la următoarele subunități din cadrul Sucursalei Miniere din cadrul CE Oltenia:

  • UMC Rovinari,
  • UMC Roșia-Peșteana,
  • UPRUM Rovinari,
  • UMC Jlț,
  • UMC Motru,
  • Cariera Husnicioara.

Acestea sunt principalele subunități ale companiei unde are loc activitatea de extracție, respectiv livrare a lignitului sau transportul sterilului către halde.

„Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfășurare a activității de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb și materiale, transport pentru reparații a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiții grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum și teren accidentat, cu un necesar de vehicule având caracteristicile tehnice și un program de lucru“ potrivit Complexului Energetic Oltenia.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Acces limitat pe DN67C Rânca-Obârșia Lotrului

Postat acum

on

De către

Accesul pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00, din cauza condiţiilor meteo, a precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a SDN, decizia deschiderii mai târziu a tronsonului de drum a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru ca circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

„Din cauza condiţiilor meteo, precipitaţii şi temperaturi scăzute ce duc la apariţia poleiului pe timpul nopţii, SDN Târgu-Jiu a decis ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00. (…) Seara, accesul este permis până la ora 17,00, având în vedere că se întunecă mai devreme şi temperaturile scad pe timpul nopţii”, au transmis reprezentanţii SDN.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

12.000 de gorjeni ies în stradă. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Aproximativ 12.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris la o acțiune de curățenie, ce se desfășoară în întreaga țară. Mâine, începând cu ora 9.00, în județul Gorj va avea loc acțiunea „Let’s Do It, Romania!”, acțiune ce trebuia să aibă loc în data de 17 septembrie, însă, din cauza ploii, s-a amânat pentru sâmbătă, 24 septembrie. Anul trecut, voluntarii au adunat tone de gunoaie din păruri, de pe marginea apelor și a drumurilor din județ.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat de mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central din Târgu Jiu, cu ocazia Festivalului Luminii, duminică, în intervalul 17:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVI-a la nivel național și la cea de-a XI-a ediție la Târgu Jiu și este organizat de Cercetașii României. Timp de patru ore, se vor desfășura ateliere atractive pentru copii și adulți, iar de la ora 20:00 se vor aprinde pastilele de lumânări din gulguțe, pe aleile principale ale parcului.

Ideea „Festivalului Luminii“ a apărut în anul 2004, când câțiva cercetași din Cluj-Napoca au încercat să le amintească oamenilor de frumusețea lucrurile mărunte din viața lor.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR